Shingles DakbedekkingWat is een Shingles dakbedekking?

Van oorsprong is de Shingles dakbedekking afkomstig uit Amerika waar het al heel lang populair is en wordt vaak gebruikt als alternatief voor de leisteen. De schubvormige “shingles” bestaan uit een geïmpregneerde inlage van glasvlies met een coating van bitumen aan beide zijden en daarbovenop een beschermlaag van gekleurd mineraal. De bitumineuze dakbedekking is uitstekend geschikt voor schuine daken van minimaal 25 graden tot een helling van 40 graden.

De voordelen van Shingles dakbedekking

De inlage van glasvlies maakt de dakbedekking stabiel, sterk en stevig. Met Shingles heeft u een duurzame waterdichte dakbedekking van goede kwaliteit tegen relatief lage kosten. Daarbij is inmiddels een groot aantal modellen en kleuren verkrijgbaar, zodat de dakbedekking ook geheel naar uw smaak is. Dit maakt Shingles ideaal voor zowel woonhuizen, vakantiewoningen als voor schuren en tuinhuizen.

Prijs en offerte voor het leggen van Shingles Dakbedekking

Bent u op zoek naar dakbedekking? Begin dan met het vergelijken van de kosten, offertes en referenties van dakdekkers voordat u een definitieve keuze maakt.

Gerelateerde onderwerpen
Meer informatie over dakbedekking »
Meer informatie over dakpannen »
Meer informatie over dak gevel en schoorsteen »

Shingles Dakbedekking | Aanbiedingen | Advies | Informatie | Leggen