Verticale jaloezieŽn


Verticale jaloezieŽn

Wilt u zelf de controle hebben over de hoeveelheid licht die er binnenvalt? Of heeft u genoeg van voorbijlopende mensen die ongegeneerd uw woning binnen kijken? Dan zijn verticale jaloezieŽn wellicht een oplossing voor u. Verticale jaloezieŽn of ook bekend als reepgordijnen, bestaan uit een rails waaraan verticale lamellen bevestigd worden. Wat voor raam u heeft maakt bij deze manier van zonwering niet uit. Naast de rechte uitvoering zijn namelijk ook schuine of gebogen rails mogelijk.

De vele mogelijkheden van jaloezieŽn

U kunt kiezen uit verschillende kleuren en uit diverse materialen. Ook de hoogte en de breedte van de lamellen zijn geheel naar eigen wens te bepalen. Zo kunt u ervoor zorgen dat ze persoonlijk naar uw smaak worden gemaakt. Doordat de jaloezieŽn makkelijk zijn in onderhoud en vooral de aluminium en kunststof lamellen, ook tegen water kunnen zijn ze ideaal voor keukens en badkamers.

Aanbiedingen voor Verticale JaloezieŽn

Lijken de verticale jaloezieen u helemaal geschikt voor in uw woning? Bekijk dan de vele soorten en maten voordat u een keuze maakt. Wellicht kunnen aanbieders u inspireren!


Wilt u in plaats van verticale, misschien toch horizontale jaloezieŽn?

Voor zowel horizontale als verticale jaloezieŽn is iets te zeggen. Misschien dat horizontale jaloezieŽn toch net iets meer in uw interieur passen. Bekijk daarom ook vooral de aanbiedingen die wij hiervoor hebben!Gerelateerde Informatie
- Houten JaloezieŽn Aanbiedingen Ľ
- Aluminium JaloezieŽn Aanbiedingen Ľ
- Rolgordijnen Informatie Overzicht Ľ

Verticale JaloezieŽn | Zonwering | Raamdecoratie | Informatie | Aanbiedingen