WaterpompenWaarom een waterpomp?

Nu de fossiele brandstoffen steeds beperkter raken is het goed om daar niet langer afhankelijk van te blijven. Warmtepompen bieden hiervoor een goede oplossing. Zij maken gebruik van zonne-energie, die in de aarde, het grondwater en de lucht is opgeslagen. Hierdoor verbruikt een warmtepomp minder energie dan een klassiek verwarmingssysteem en is het een stuk milieuvriendelijker.

Werking warmtepomp:

De warmtepomp haalt gratis warmte uit het milieu. Dankzij de zon zitten er in de aarde, het water of de lucht, altijd enorme massaís warmte opgeslagen. Deze warmte wordt gebruikt om je eigen woning te verwarmen. De warmtepomp pompt dus water van een laag naar een hoog temperatuursniveau. Om warmte aan de omgeving te kunnen onttrekken en in de woning te kunnen afgeven, maakt de warmtepomp gebruik van een speciale vloeistof die warmte kan transporteren.

De warmtepomp zorgt niet alleen voor het verwarmen van de woning en voor warm water, maar in de zomer geeft het passieve koeling en dus extra comfort. Ook de overheid stimuleert deze vorm van zuinige en milieuvriendelijke verwarming door de toekenning van verschillende premies (van steden, gemeenten, provincies en netbeheerders).

Gratis informatie en/of prijsopgave aanvragen:

Woonwebsite helpt u graag bij het vinden van een goede offerte of prijsindicatie. Dit gebeurt geheel GRATIS. Uw aanvraag wordt opgepakt door een Woonwebsite partnerbedrijf of partnerwebsite. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Alleen aanvragen met telefoonnummer kunnen in behandeling worden genomen.

Woonwebsite Disclaimer

Aanhef: * m / v
Uw Voorletter(s):   
Uw Achternaam: *
Straat: *
Huisnummer: *
  Toevoeging:
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:    
Telefoon Overdag:    
E-mail: *
Ik wil graag een waterpomp aanschaffen:
Ja Nee
Graag ontvang ik meer informatie over waterpompen:
Ja Nee
Wanneer kunnen wij u het beste bereiken:
Vragen en opmerkingen:
* = verplicht veld