5 tips om je badkamer te renoveren met een klein budget
Het renoveren van je badkamer kan een duur grapje zijn. Zeker als je eigenlijk alles nieuw wilt hebben. Gelukkig zijn er genoeg tips waarmee je je badkamer een hele nieuwe look geeft met een klein budget. Lees snel onze tips voor het verbouwen van je badkamer met een klein budget

Tip 1: Planten en bloemen

Weet je dat er best veel planten en bloemen zijn die je in de badkamer kunt zetten. Wat groen in je badkamer geeft direct een heel gezellige sfeer.

Tip 2: Nieuwe kleurtjes op de muur

Ben je je badkamer een beetje zat? Dan doet een nieuw kleurtje op de muur vast en zeker wonderen. Kies voor verf die tegen vocht en warmte kan. Doordat de badkamer doorgaans niet zo’n grote ruimte is, is deze klus zo gedaan. Je hebt in no-time weer een frisse badkamer die past bij jouw stijl op dat moment. En ben je de kleur weer zat? Dan verf je er toch weer een nieuw kleurtje overheen?

Tip 3: Tierelantijntjes

Heb je leuke nisjes of randjes in de badkamer? Vul deze dan met leuke accessoires die je door de jaren heen gespaard hebt. Denk aan mooie stenen, beeldjes en schelpen. Ook foto’s zijn erg leuk. Daar kleed je je badkamer gezellig mee aan.

Tip 4: Badkamer accessoires

Nog een goede optie is het vervangen van de accessoires van de badkamer. Denk aan de wc-rolhouder, toiletborstel en de douchekop. Kies al deze accessoires in dezelfde kleur voor een mooie eenheid. Ga eens voor een kleur waar je misschien niet zo snel voor zou kiezen. Denk bijvoorbeeld aan badkamer accessoires in de kleur gunmetal. Dat geeft je badkamer een leuke twist.

Tip 5: Zachte handdoeken

Grote, zachte handdoeken mogen natuurlijk niet ontbreken in je badkamer. Kies voor handdoeken van stevige kwaliteit en droog ze in de droger. Dan blijven ze heerlijk zacht. Ga eens voor handdoeken in vrolijke kleuren. Dat geeft je badkamer een vrolijke look.

________________________________________________________________________________________________