Badkamermeubels - Advies en InformatieBadkamermeubels zijn er in alle soorten en maten

Wil je de badkamer trendy inrichten of juist klassiek? Met het huidige aanbod van badkamermeubels kun je kiezen uit bijna elk denkbaar materiaal en een grote verscheidenheid aan stijlen en prijzen. Ook qua indeling en inrichting van een badkamermeubel is er zeer veel mogelijk. Zo kun je kiezen uit lades, schappen en planken in elke maat, een ingebouwde wastafel of juist een die op het meubel wordt geplaatst, deurtjes met spiegels, van glas, hout, kunststof, een badmeubel van oud hout gecombineerd met natuursteen. Kortom, de mogelijkheden zijn bijna onuitputtelijk. Ook de positionering van het meubel kan op verschillende manieren. Zwevende kasten of kasten op poten, maar ook meubels met wielen zijn geen zeldzaamheid en dienen als de meest flexibele oplossing voor de kleinere badkamer.

Een badkamermeubel is sfeerbepalend

Een badkamermeubel kan meer zijn dan een kastje voor washandjes, handdoeken en tandpasta; het kan de gehele sfeer van de badkamer bepalen! Een goed gekozen badkamermeubel kan alle praktische wensen vervullen en bovendien de badkamer meer uitstraling geven. Er zijn tal van mogelijkheden om je badkamer te versieren met mooie badkamermeubels en bijpassende kasten.

Hoe kun je badkamermeubels schoonmaken?

Bij het schoonmaken van een badkamermeubel moet je altijd goed opletten van welk materiaal het gemaakt is. De verschillende materialen moet je elk op een eigen manier schoonmaken. Sterker nog, het kan zijn dat een badkamermeubel uit verschillende materialen bestaat die elk een eigen manier van onderhoud vergen. Het onderhouden van je badkamermeubels is zeer belangrijk voor de levensduur van de meubels. Laat je altijd bij aanschaf goed informeren over de wijze van onderhoud en schoonmaken.


Badkamermeubels - Ideeën en Inspiratie

Zwevende kastjes, een ombouw voor de wastafel... Er zijn veel trends op het gebied van badkamers. En dan vooral badkamermeubels van steigerhout, of van oud eiken. Badkamermeubels zijn er in vele soorten en maten. Laat je inspireren door de vele ideeën en voorbeelden...lees verder >


Meer informatie en aanbiedingen
- Badmeubels »
- Badkamerkasten »
- Badkamermeubels »
- Toiletmeubels »

Trefwoorden: Badkamermeubels | Advies | Informatie | Ideeën | Onderhoud | Schoonmaken | Tips