Bijzondere Ligbaden - Voorbeelden Ideeën Informatie en Aanbiedingen


Bijzondere Ligbaden. Voorbeelden en Ideeën

Een ligbad is in een grote verscheidenheid en variëteit te koop. Bijzondere vormen, materialen die niet voor de hand liggen, unieke designs. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is wel toegepast op ligbaden. En zeker nu de badkamer steeds meer wordt gebruikt als wellness ruimte zijn veel mensen op zoek naar een uniek en bijzonder ligbad. Om je ideeën te geven van wat er allemaal mogelijk is, vind je op deze pagina voorbeelden van speciale ligbaden. Een van de meest opvallende is wel het ligbad in de vorm van een schoen met hoge hak van SICIS, waarvan je rechts een foto vindt.

Duobad: Gezellig en comfortabel met zijn tweeën in bad!

Een duobad is een bad waarvan twee personen tegelijkertijd gebruik kunnen maken. In deze tijd waarin we steeds harder zijn gaan werken en het gezin en ons sociale leven veel van onze energie vergen, zijn we vaak op zoek naar ontspanning in huis. Een duobad biedt comfort voor twee...meer informatie en voorbeelden >

Hoekbad. Een bijzonder bad en oplossing voor een kleine badkamer

Het grootste voordeel van een hoekbad is dat de soms beperkte ruimte in een badkamer efficiënter gebruikt kan worden. Maar de bijzondere vorm alleen kan ook een aanleiding zijn om te kiezen voor een hoekbad, zelfs in een grote badkamer. Of misschien wel in de slaapkamer...meer informatie en voorbeelden >

Een houten ligbad. Natuurlijk en bijzonder

Wellicht ken je wel het houten bad dat gebruikt wordt in de tuin. Vaak aangeduid als hottub. Maar wat je misschien niet weet is dat het zelfs mogelijk is om in de badkamer te kiezen voor een houten bad of badkuip. Als alternatief kun je uiteraard ook kiezen voor een bad met houten ombouw.

Design Ligbad. Strak, minimalistisch en van modern materiaal gemaakt

Een omschrijving geven van een design ligbad is eigenlijk niet te doen. De ontwerpen kunnen van elkaar verschillen als dag en nacht. Echter, je kun wel een aantal zaken duiden als je het hebt over een design ligbad. Meestal zijn de belangrijkste kenmerken, een strak, vaak minimalistisch ontwerp met oog voor details waarin gekozen wordt voor duidelijke materialen en heldere en duidelijke lijnen.


Natuursteen ligbad. Stoer en bijzonder

Je neemt een groot blok natuursteen en maakt er een ligbad van! Misschien nooit gedacht dat het kan. Maar toch kun je een ligbad kopen dat gemaakt is van natuursteen. Nadeel van dit bijzondere soort ligbad is uiteraard het hoge gewicht.


Hangmat en ligbad ineen, een onmogelijke combinatie!?

Toch niet. Dit is wel een van de meest opvallende en bijzondere ligbaden die te koop is, een ligbad in de vorm van een hangmat. Dit unieke ligbad is niet geschikt voor elke badkamer, er moeten een aantal speciale voorzieningen gemaakt worden en je moet het kunnen betalen. Maar bijzonder is het zeker.


Gerelateerde Informatie:
> Baden - Informatie Overzicht
> Inloopbad

Trefwoorden: Bijzondere Ligbaden | Aanbiedingen | Design | Ideeën | Informatie | Voorbeelden
________________________________________________________________________________________________