Buitenmuur Schilderen

Het schilderen van de buitenmuren en de gevel

Buitenmuren vormen een belangrijk onderdeel van uw huis. Ze zorgen niet alleen voor bescherming tegen bijvoorbeeld vocht, maar ze geven uw woning ook een eigen aanzien. De kleur van buitenmuren kan erg bepalend zijn voor de uitstraling. Een aanpassing van de kleurnuance kan dan ook zorgen voor een heel ander aangezicht.

Waar moet u aan denken bij het schilderen van de buitenmuur

Het schilderen van buitenmuren is een dankbaar karwei. Uw huis krijgt meteen een frisse en verzorgde uitstraling. Daarnaast beschermt het de muren tegen vochtdoorslag. Het is belangrijk om er voor te zorgen dat de muur egaal en schoon is voor u begint met schilderen. Dit heeft een positieve uitwerking voor de afwerking. Oneffenheden zijn te verwijderen door vooraf de muur met plamuursel bij te werken. In het geval van een bakstenen muur, dienen onbehandelde bakstenen vooraf te worden voorgestreken met voorstrijk. Deze moet twaalf uur drogen en dan kan het echte schilderwerk beginnen.

Aanbieders Buitenmuur Schilderen

Toch liever niet zelf verven? Professionele schildersbedrijven hebben vakmensen in dienst die uw klus binnen een handomdraai hebben gedaan. Wilt u toch liever zelf de buitenmuur schilderen? Dan heeft Woonwebsite ook diverse aanbieders van verf en verfgereedschap.

Gerelateerde Informatie
- Gevelbekleding Meer Informatie ╗
- Verf Kwasten Meer Informatie ╗

Buitenmuur Schilderen | Advies | Informatie | Prijs | Tips