Eigenlijk is er niets lekkerder dan een bubbelbad
Je moet er natuurlijk wel de ruimte voor hebben, maar eigenlijk is er niets lekkerder dan na een vermoeiende dag te relaxen in je eigen bubbelbad.

Opblaasbare bubbelbaden zijn er in veel afmetingen en vormen. Opblaasbare bubbelbaden.nl levert louter topkwaliteit van het merk Intex tegen zeer scherpe prijzen. Die prijzen zijn voor levering in Nederland inclusief verzendkosten; voor levering buiten Nederland wordt de verzending apart in rekening gebracht. Je mag een bestelling natuurlijk ook altijd komen afhalen.

Meer over Intex

Intex levert niet alleen goede kwaliteit voor een scherpe prijs, men is ook actief bezig met innovatie. Zo wordt er bijvoorbeeld automatisch waterontharder aan het water toegevoegd. Door die toevoeging wordt kalkvorming voorkomen en de doorstroming van het water bevorderd. Ook de toevoeging van een zoutwatersysteem zorgt ervoor dat je met slechts een beperkte hoeveelheid zout klaar bent met het onderhoud van je intex bubbelbad.

Hoe wordt je bestelling afgeleverd?

Nadat je bestelling is verwerkt, leveren wij binnen een termijn van 1-3 werkdagen aan ieder adres in Nederland exclusief de Waddeneilanden. Voor verzending aan adressen die aan deze voorwaarden voldoen, worden verder geen verzendkosten in rekening gebracht. Verzendkosten naar adressen buiten Nederland wijken af, en worden zichtbaar op het moment dat je op de afrekenpagina het afleveradres hebt vermeld. Er wordt geleverd aan de volgende landen:
  • Nederland
  • België
  • Duitsland
  • Oostenrijk
Pakketten tot 30 kg worden verstuurd via DPD. Grotere zendingen gaan via DGO Express.
Briefpostzendingen gaan via PostNL.

Contact

Opblaasbare-bubbelbaden.nl
Loohuisveldweg 5
7595 KP Weerselo

Tel: +31 (0) 74 303 2920
E-mail: info@opblaasbare-bubbelbaden.nl
Fax: 0031 (0)74 34 94 924

________________________________________________________________________________________________