Elektrisch RolgordijnVoordelen van een elektrisch rolgordijn

Een elektrisch rolgordijn is een rolgordijn met afstandbediening, en deze kunt u dus vanuit uw luie stoel bedienen. Via de afstandsbediening kunt u op afstand de elektrische rolgordijnen openen en sluiten. Dit is vooral handig voor de onbereikbare hoeken in huis!

Hoe werkt het?

In de binnenzijde van een elektrisch rolgordijn zit een motor verwerkt. De motor is niet zichtbaar, maar wel afgesteld. Dit betekent o.a. dat het elektrisch rolgordijn stopt op het juiste eindpunt (bijv. net boven uw vensterbank). De motor werkt met behulp van batterijen. Hierdoor hoeft er geen stopcontact aan te pas te komen en werkt alles geheel draadloos. Dit maakt het systeem ook zeer kindvriendelijk!

Varianten elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen zijn er in verschillende kleuren, maten en stoffen te krijgen. U kunt kiezen voor lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijnen. Elektrische rolgordijnen kunnen ook voorzien worden van een motor op zonne-energie. Middels een draadloze zonnecensor sluit de raamdecoratie automatisch zodra het zonlicht op het raam valt, ook als er niemand thuis is.

Bent u op zoek naar een elektrisch rolgordin?

Lijkt het u een heerlijk idee om vanuit uw luie stoel de rolgordijnen te openen en te sluiten? Bekijk dan voor extra inspiratie de verschillende varianten van online aanbieders.


Zonwering | Elektrisch rolgordijn | Rolgordijn met afstandsbediening | Voordelen | Informatie | Aanbieding