Gevel Schilderen


Een mooi geschilderde gevel is het visitekaartje van uw huis

De gevel van uw huis is het visitekaartje van uw woning. Het is het eerste waar je oog op valt, wanneer je naar een huis kijkt. Bovendien zegt het aanzicht van een huis veel over de personen die er wonen. Gevels hebben ook een beschermende functie. Ze behoeden uw woning tegen vocht en kou. Goed onderhoud is daarom erg belangrijk.

Gevel schilderen

De gevel van een huis vraagt soms om een beetje extra aandacht. Zo kan een gevel op het noorden last hebben van vocht. De kanten op het zuiden en westen kampen vaak met de invloed van UV-stralen. Het schilderen van de gevel is een goede manier om die extra aandacht te geven en verval tegen te gaan. Een goede voorbehandeling is essentieel voor een duurzaam en kwalitatief resultaat. Nalatigheid en de verkeerde productkeuze kunnen snel rampzalige gevolgen opleveren. Zorg er dus altijd voor dat de ondergrond schoon is en dat u gebruikt maakt voor speciaal hiervoor bedoelde verf en verfsoorten.

Gevel laten schilderen

Heeft u zelf geen zin in al het werk. Of heeft u niet de kennis en kunde in huis om zelf uw gevel te schilderen dan kunt u het werk natuurlijk ook laten uitvoeren. Het is lastig om zo in het algemeen iets over de prijs te zeggen. Het beste kunt u een of meerdere offetes aanvragen om een goed beeld te krijgen.

Gevel Schilderen | Advies | Informatie | Prijs | Tips