Inbraakwerende rolluiken: Mogelijkheden en prijzen


Rolluiken zijn een simpele maar effectieve manier om inbrekers af te schrikken of tegen te houden in te breken in je huis. Naast dat het zonwering op maat is, kunnen deze het inbraakproces verlangzamen en ervoor zorgen dat inbrekers teveel lawaai maken om onopgemerkt te blijven. Voor ieder huishouden is het plaatsen van zonwering op maat om inbrekers tegen te gaan inzetbaar, maar wat zijn hier de mogelijkheden van? En wanneer je een rolluik wilt kopen, hoeveel ben je dan kwijt hiervoor? Inhuis Plaza is expert op het gebied van raamdecoratie en zonwering op maat en kan je daarom perfect helpen met waar je op moet letten.Wat is er mogelijk?

Met zonwering op maat kun je op verschillende manieren je wooncomfort verbeteren. Van het tegenhouden van de felle zon tot de warmte in je huis houden tijdens de winter. Vooral voor inbraakpreventie bieden rolluiken uitkomst. Een rolluik is vrij zwaar en maakt veel lawaai als je deze open probeert te maken. Wanneer een inbreker hier doorheen probeert te komen zal de hele straat dit horen. Hierdoor wordt de inbreker afgeschrikt en vlucht om niet gepakt te worden. De kans dat deze nog een keer probeert bij je in te breken is dan nihil.

Daarbij biedt Inhuis Plaza ook zonwering op maat met extra toepassingen. Het is mogelijk om je rolluik op afstand te kunnen bedienen. Zo kun je het rolluik laten zakken zonder van de bank af te hoeven stappen of kun je deze alweer naar boven doen wanneer je bijna thuis bent. Daarnaast heeft Inhuis Plaza rolluiken met anti-optilbeveiliging, waardoor zelfs de sterkste inbreker deze niet onopgemerkt omhoog zou kunnen tillen om er alsnog door te kunnen.

Hoeveel kost het?

Er zijn verschillende soorten rolluiken en andere zonwering op maat verkrijgbaar, van verschillende merken en afmetingen. Qua prijsverschil is de grootste factor waar je rekening mee moet houden deze afmeting. Net als bij bijvoorbeeld vloeren betaal je per vierkante meter. Hoe groter je kozijn, hoe meer rolluik je nodig hebt en hoe meer dit kost. Daarnaast is het belangrijk of het rolluik handmatig of elektrisch bestuurd kan worden. Tot slot wordt de prijs bepaald door welke merk je kiest en of je wel of geen monteur nodig hebt om deze te plaatsen.

Bij https://inhuisplaza.nl hebben ze een configurator waar je al je wensen voor je zonwering op maat kunt aangeven. Hierdoor zie je exact wat de prijs is van het rolluik dat jij wilt aanschaffen. Je kunt dit rolluik ook volledig stijlen naar de kleuren die jij wilt hebben, er zit geen prijsverschil in de soorten kleuren. Let ook op de aanbiedingen die Inhuis Plaza heeft om nog goedkoper aan de slag te kunnen voor dezelfde kwaliteit.

Bijpassende Tips en Advies
Rolluiken Zonwering Plaatsen

________________________________________________________________________________________________