Kindveilige RolgordijnenWat zijn kindveilige rolgordijnen?

Een kindveilig rolgordijn is een manier om uw woning extra kindvriendelijk te maken. Loshangende koorden van rolgordijnen trekken de aandacht van kleine kinderen. Zij kunnen zo verstrikt raken in deze koorden. Kindveilige elektrische rolgordijnen hebben geen bedieningskoorden, waardoor uw kind niet verstrikt kan raken. Kindveilige rolgordijnen worden elektrisch bediend met een afstandsbediening of timer met zonne- of temperatuursensor.

Varianten Kindveilige Rolgordijnen

Kindveilige rolgordijnen zijn elektrisch en zijn er in verschillende varianten:
  • Ten eerste kunt u kiezen uit verschillende doeken: een mooie kleur die bij uw interieur past, een verduisterend of lichtdoorlatend doek.
  • Ten tweede kunt u kiezen uit verschillende sensoren: een zonnecensor of een sensor met timer.
Middels een draadloze zonnecensor sluit de raamdecoratie automatisch zodra het zonlicht op het raam valt, ook als er niemand thuis is. Een andere optie is een sensor met timer die u zelf instelt. Dit wordt ook wel aanwezigheidssimulatie genoemd en draagt bij aan veilig wonen. Ook handig als u weer terug bent van vakantie! U kunt de automatische bediening te allen tijden opheffen door de sensor uit te zetten of met behulp van de afstandsbediening.

Aanbiedingen voor Kindveilige Rolgordijnen

Wilt u uw huis kindvriendelijker maken en kiest u voor kindveilige rolgordijnen? Bekijk dan diverse mogelijkheden via onderstaande link(s) en bestel direct online!


Kindveilige Rolgordijnen | Zonwering | Raamdecoratie | Informatie | Aanbieding