Laminaat Schoonmaken Advies Informatie en Tips


Laminaat Schoonmaken Advies Informatie en Tips

Laminaat Schoonmaken Advies Informatie en Tips. Als je lang wilt genieten van een laminaat vloer is het aan te bevelen deze goed zand en stofvrij te houden. Zand, vuil dat je van buiten naar binnen meeneemt en bijvoorbeeld kattenbakkorrels kunnen krassen en beschadigingen veroorzaken aan de beschermlaag van het laminaat. Als je een paar keer in de week de laminaatvloer stofzuigt met de borstel, of veegt, is de kans hierop een stuk kleiner.

Hoe kun je het beste laminaat schoonmaken?

Natuurlijk komen er ook met regelmaat vlekken en strepen op het laminaat. Zeker op plekken waarop de kans hierop groter is zoals in de keuken, bij de eettafel en in de hal. Vlekken kun je het beste weghalen met een reinigingsdoek die vochtig is gemaakt met lauwwarm water. Je kunt hiervoor ook een swiffer met vochtige doek gebruiken.

ADVIES: Je laminaat gaat langer mee als je regelmatig stofzuigt en veegt!

Gebruik geen allesreiniger en schoonmaakmiddel bij het laminaat schoonmaken!

Bij laminaat schoonmaken kun je beter geen allesreiniger of gewoon schoonmaakmiddel gebruiken omdat deze de toplaag van de vloer kan aantasten door de hoge zuurgraad. Als je dit soort schoonmaakmiddel gebruikt hebt, blijft er vaak nadat het water is opgedroogd een plakkerige en doffe laminaatvloer over. Er zijn speciale laminaatreinigingsmiddelen verkrijgbaar die wel een beetje kunnen werken. Alleen is het niet verstandig om deze wekelijks te gebruiken. En belangrijk is dat nadat de vloer is opgedroogd deze droog wordt geboend om goed de glans er weer in te krijgen.

Speciale Laminaat Reiniger en Schoonmaakmiddelen

Je kunt om het laminaat zelf schoon te maken ook gebruik maken van speciale laminaat reiniger. Dit zijn schoonmaakmiddelen die, volgens de fabrikanten, speciaal bedoeld is voor het goed en veilig laminaat schoonmaken. Hieronder vind je aanbiedingen en informatie van een aantal van deze laminaat reinigers.

HG Laminaat Glansreiniger
- Merk: HG
- Product: Laminaat Glansreiniger
- Inhoud: 1 liter
- Prijs: 7,00 - 10,00 Euro
- Bijzonderheden: korting bij bestellen meerdere flacons
...meer informatie en aanbiedingen >

Bijpassende Informatie en Aanbiedingen:
> Laminaat - Informatie Overzicht
> Houten Vloer Schoonmaken
- V-groef Laminaat Informatie Aanbiedingen en Voordelen
> Vloeren Onderhoud en Renovatie - Informatie Overzicht

Zoekwoorden: Laminaat Schoonmaken Advies Informatie en Tips
________________________________________________________________________________________________