Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette

Rolgordijnen met cassette en rolgordijnen zonder cassette zijn leverbaar. Een cassette is decoratief en zorgt ervoor dat het rolgordijn netjes wordt opgeborgen en extra beschermd is tegen stof en vuil. Ze zijn vaak voorzien van zij-geleiding om de stof op zijn plaats te houden. Cassette rolgordijnen zijn het meest geschikt voor de slaapkamer, badkamer of het kantoor.

Soorten rolgordijnen met cassette

Tegenwoordig zijn rolgordijnen met cassette in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en kunnen ze een echte eyecatcher zijn. Zo kunt u kiezen voor verduisterend of niet verduisterend rolgordijn met cassette. Daarnaast heeft u een ruime keuze aan kleuren, maten en stoffen. Ook de cassette is in diverse kleuren verkrijgbaar. Door het brede aanbod is er voor elke stijl en elk interieur een passende oplossing te vinden.

Aanbiedingen voor rolgordijnen met cassette

Zijn rolgordijnen met cassette de oplossing voor u, om de perfecte balans te vinden tussen genoeg daglicht in huis en een stukje privacy? Bekijk dan de verschillende varianten rolgordijnen bij verschillende aanbieders voor wat extra inspiratie!

Gerelateerde informatie
- Duo rolgordijnen »
- Stoffen jaloezieën »
- Meer informatie rolgordijnen »

Rolgordijnen Cassette | Zonwering | Raamdecoratie | Informatie | Aanbieding