Servies


Een servies

Servies is een verzamelnaam voor het complete vaatwerk om te eten en te drinken. Hierbij moet u denken aan borden, mokken en schalen. Of u nu een ontbijt, voorbereidingen treft voor hapjes of de tafel dekt voor een speciale gelegenheid: in elk huis wordt het servies meerdere keren per dag uit de kast gehaald. Een mooi servies is daarom zeker een welkome aankoop!

Een servies passend bij uw lifestyle

Het servies kan de gehele sfeer bepalen van uw eettafel of keuken. Een strak servies van Villeroy & Boch past perfect in een moderne keuken en een servies van Claire Wilson is perfect voor de landelijke keuken. Voor een jonge meid is juist weer Blond servies super leuk.

Een servies, een geheel

Welk servies u ook kiest, het mooiste is om het een geheel te houden. Kies daarom voor een compleet serviesset of begin gewoon met een basisset van vier borden, mokken, schalen en kopjes. Met bijpassende accessoires en toebehoren maakt u het servies en de keuken helemaal af! Kijk daarom ook zeker naar de melkkannetjes, theepotten, ovenwanten, pannenlappen, theedoeken en opbergblikken.

Servies onderdelen

Bent u niet op zoek naar een compleet servies, maar naar een of enkele borden, beker of kop en schotels? Of wilt u graag uw servies compleet maken en wilt u daarom een los bord kopen? Op onderstaande pagina's van Woonwebsite vindt u leuke aanbiedingen van los servies.

- Borden »
- Kop en schotels »
- Melkkannen »
- Mokken »
- Schalen »
- Waterkannen »
- Wijnkaraffen »


Keuken | Servies