Stoffen jaloezieŽn
Stoffen jaloezieŽn

Stoffen jaloezieŽn zijn zowel praktisch als stijlvol, elegant en modieus. Ze passen in ieder interieur. Of u nu een klassiek, landelijk of warm interieur heeft, met een stoffen jaloezie kunt u elke sfeer creŽren. JaloezieŽn hebben meerdere functies. In de zomer houden ze het zonlicht buiten en in de winter vormen ze extra isolatie. Daarnaast kunt u ongestoord van uw privacy genieten en regelt u zelf de lichtinval.

Soorten jaloezieŽn

JaloezieŽn zijn er in diverse soorten en maten. Naast stoffen jaloezieŽn zijn er ook houten en aluminium varianten. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende lamelbreedtes en is er een ruime keuze aan kleuren. Stoffen jaloezieŽn zijn verkrijgbaar met een standaard ladderkoord of met een ladderband. Een ladderband zorgt voor een stoere uitstraling.

Stoffen jaloezieŽn plaatsen

Stoffen jaloezieŽn kunnen op 2 manieren geplaatst worden: 'in de dag' of 'op de dag'. Worden de jaloezieŽn 'in de dag' geplaatst, dan worden ze in het kozijn of venster geplaatst. Worden de jaloezieŽn 'op de dag' geplaatst, dan worden ze op het kozijn of venster geplaatst.

Aanbiedingen voor stoffen jaloezieŽn

Zijn stoffen jaloezieŽn de oplossing voor u en uw interieur? Bekijk dan de verschillende varianten stoffen jaloezieŽn bij verschillende aanbieders en bestel direct online!

Gerelateerde informatie
- Cassette rolgordijnen Ľ
- Duo rolgordijnen Ľ
- Gordijnen en raamdecoratie Ľ

Stoffen jaloezieŽn | Zonwering | Raamdecoratie | Informatie | Aanbieding