Stoffen jaloezieën
Stoffen jaloezieën

Stoffen jaloezieën zijn zowel praktisch als stijlvol, elegant en modieus. Ze passen in ieder interieur. Of u nu een klassiek, landelijk of warm interieur heeft, met een stoffen jaloezie kunt u elke sfeer creëren. Jaloezieën hebben meerdere functies. In de zomer houden ze het zonlicht buiten en in de winter vormen ze extra isolatie. Daarnaast kunt u ongestoord van uw privacy genieten en regelt u zelf de lichtinval.

Soorten jaloezieën

Jaloezieën zijn er in diverse soorten en maten. Naast stoffen jaloezieën zijn er ook houten en aluminium varianten. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende lamelbreedtes en is er een ruime keuze aan kleuren. Stoffen jaloezieën zijn verkrijgbaar met een standaard ladderkoord of met een ladderband. Een ladderband zorgt voor een stoere uitstraling.

Stoffen jaloezieën plaatsen

Stoffen jaloezieën kunnen op 2 manieren geplaatst worden: 'in de dag' of 'op de dag'. Worden de jaloezieën 'in de dag' geplaatst, dan worden ze in het kozijn of venster geplaatst. Worden de jaloezieën 'op de dag' geplaatst, dan worden ze op het kozijn of venster geplaatst.

Aanbiedingen voor stoffen jaloezieën

Zijn stoffen jaloezieën de oplossing voor u en uw interieur? Bekijk dan de verschillende varianten stoffen jaloezieën bij verschillende aanbieders en bestel direct online!

Gerelateerde informatie
- Cassette rolgordijnen »
- Duo rolgordijnen »
- Gordijnen en raamdecoratie »

Stoffen jaloezieën | Zonwering | Raamdecoratie | Informatie | Aanbieding