Toiletmeubel - Informatie Aanbiedingen en VoorbeeldenWat is een toiletmeubel?

Opbergruimte in het toilet is over het algemeen een probleem. Er is weinig ruimte en je moet uitkijken dat je het toilet niet te vol maakt. Een toiletmeubel kan hiervoor wel uitkomst bieden. Het combineert het bekende fonteintje met een kastje eronder. En met een mooi woord noemen we dat dan een toiletmeubel. Toiletmeubels zijn in een grote variëteit te koop. Op internet, in badkamershowrooms en woonwinkels zijn mooie aanbiedingen en voorbeelden te vinden in allerlei stijlen en prijzen.

Opbergen in het toilet gaat gemakkelijker met een toiletmeubel

Een toiletmeubel is multifunctioneel. Naast de extra opbergruimte voor toiletreiniger, maandverband en wc-rollen, is een ander voordeel dat de afvoer van het fonteintje in het toiletmeubel uit het zicht is. Hierdoor wordt het toilet wat rustiger en slingeren er niet overal spullen rond.
...voorbeelden en aanbiedingen van toiletmeubels >

Vele verschillende soorten en stijlen toiletmeubels

Naast het feit dat een toiletmeubel handige kastruimte biedt, is het ook sfeerbepalend. Door te kiezen voor een meubel en fonteintje dat past bij jouw persoonlijke smaak en stijl, breng je een extra en persoonlijk accent aan in het toilet. Wil je trendy, of toch liever klassiek, houtkleur, neutraal wit of zwart of een combinatie in wit en zwart? Of ga je voor een moderne industriële look of een strak design? Het is allemaal mogelijk. Verder zijn er diverse soorten. Je kunt kiezen voor een hangend toiletkastje. Voordeel hiervan is dat de vloer eronder hygiënisch schoon te maken is. Maar er zijn ook modellen die tot aan de vloer rijken. Heb je beperkte ruimte in het toilet? Kies dan voor een hoekmodel dat minder plaats in beslag neemt. Aan de rechterzijde van de pagina vind je een aantal voorbeelden van toiletmeubels.

Gerelateerde onderwerpen
> Toilet en WC - Ideeën Informatie en Tips
> Fonteintje voor de WC - Advies Tips en Voorbeelden

Trefwoorden: Toiletmeubel | Hoektoiletmeubel | Aanbiedingen | Informatie | Soorten | Tips | Voorbeelden | Voordelen
________________________________________________________________________________________________