VELUX DakserreDakserre doormiddel van VELUX Dakramen

Een VELUX Dakserre is gemakkelijker gemaakt dan u denkt! Met de dakterrasvenster is het mogelijk om een inpandige serre te realiseren. De daglichtsystemen van VELUX gaan verder dan het klassieke tuimelraam. Deze elementen bestaan aan de bovenzijde uit tuimelramen terwijl de onderzijde doorgang bieden naar uw terras of balkon. U maakt van uw zolder of woonkamer een prachtige serre. Om eindeloos van te genieten!

VELUX Daglichtsystemen

Met daglichtsystemen en dakramen haalt u uw buitenplaats naar binnen. Of u nu een enkel dakraam aan wilt brengen op een hellende wand, of meerdere ramen naast elkaar wilt monteren. Voor elke situatie is er een passend systeem. Daarom zijn VELUX daglichtsystemen ideaal om een dakserre te creëren. Mochten uw wensen toch niet naadloos aansluiten op het assortiment van VELUX, dan is het zelfs mogelijk om zelf een systeem samen te stellen. Met VELUX daglichtsystemen wordt de dakserre van uw dromen werkelijkheid.

Professioneel advies van VELUX

Bent u geïnteresseerd in een VELUX dakserre? Kijk dan op de VELUX website voor een professionele aannemer of klusbedrijf bij u in de buurt. Deze bedrijven zijn allemaal door VELUX getraind en mogen zich met recht een VELUX specialist noemen. Deze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van een dakserre en de benodigde VELUX dakramen en daglichtsystemen. Bovendien kunnen ze gelijk de dakramen monteren, zodat u kunt genieten van een professionele dakserre.

Gerelateerde onderwerpen
- Dakramen »
- Serre en Veranda »

VELUX | Dakserre | Dakramen | Informatie