Misterbed bestaat echt!

Zoekt u het beste bed tegen de laagste prijs. Dan bent u bij MisterBed aan het juiste adres. En MisterBed bestaat echt! Hij is de oprichter van een nieuw, jong bedrijf in bedden en slaapcomfort. Na ruim 25 jaar ervaring in de woninginrichting, en o.a. te hebben gewerkt voor een grote keten slaapkamerspecialisten, besloot hij zijn kennis anders te gaan gebruiken.

MisterBed is nu actief om bij vooraanstaande leveranciers kwalitatief hoogwaardige slaapcomfortproducten in te kopen, en die tegen de scherpste prijs aan de consument te verkopen. Niet alleen in een ‘gewone’ winkel, maar ook online, in een internetshop. Want daarmee dalen de kosten, en dus de prijzen!

Bezoek de fotopresentatie

Speciale aanbiedingen

Misterbed heeft voor u een aantal zeer aantrekkelijke aanbiedingen geselecteerd. Aanbieding voor kledingkasten, bedden, boxsprings en matrassen. Deze aanbiedingen worden met regelmaat geactuualiseerd. Uiteraard kunt u hierover gratis meer informatie aanvragen.






Garanties en zekerheden

Vanzelfsprekend koopt u wel met de gebruikelijke garanties en zekerheden. Daarom is MisterBed lid geworden van het CbW, de branchevereniging Wonen, en levert hij via hun voorwaarden. Voor u als klant een geruststellend idee. MisterBed hanteert de garantievoorwaarden zoals ze zijn overeengekomen door de Centrale Branchevereniging Wonen met o.a. de Consumentenbond. Ook de wettelijke 'afkoelingsperiode' van 7 dagen is voor iedere klant van toepassing.



Bezoek onze website voor meer informatie