Topslapen.nl

Welkom bij Topslapen.nl; de specialist in individueel slaapcomfort!


Een goede slaap is essentieel voor goed functioneren en levensgeluk: mensen die vermoeid zijn maken bijvoorbeeld eerder ongelukken in het verkeer, zijn minder productief op hun werk en raken eerder overspannen.

Mensen met slecht bedmateriaal hebben ook eerder fysieke klachten als nekpijn, rugpijn en hoofdpijn. Desondanks geven mensen gemiddeld twintig keer meer geld uit aan het uiterlijk De meeste leveranciers van slaapmateriaal zijn alleen gericht op hun product (het matras kan dit of dat) en hebben te weinig aandacht voor de persoonlijke situatie van de klant, waardoor vaak een verkeerde keuze wordt gemaakt met alle consequenties vandien.

Topslapen steekt al jaren veel geld in onderzoek en productontwikkeling en heeft daarnaast heel veel ervaring op het gebied van verantwoord slaapmateriaal. Door daarnaast de individuele situatie goed in kaart te brengen, kan Topslapen u als enige in Nederland voorzien van het voor uw lichaam beste (gratis) slaapadvies en slaapmateriaal (zoals bedbodems, matrassen en kussens).

Als eerste in Nederland introduceerde Topslapen het "Slaap DNA". Aan de hand van uw lichaam wordt dan met computers (in één van onze winkels) een berekening gemaakt van de voor uw lichaam ideale instelling van uw bedbodem. Kom dus snel bij onze winkels langs voor een goed individueel slaapadvies en laat alvast een persoonlijk slaapadvies geven door onze online interactieve slaapadviseur door hier te klikken.

Speciale aanbieding luchtmatras

Is nauwe samenwerking met de Woonwebsite heeft Topslapen een bijzondere aanbieding samengesteld voor een bijzonder rugvriendelijke eenpersoons luchtmatras met € 200,- korting. Via onderstaande link vindt u meer informatie.



Slapen doe je zo!
De beste slaaphouding is die waarin de nek in een neutrale stand staat. Het steunweefsel tussen de werveltjes onderling en tussen de bovenste nekwervels en het hoofd mag daarbij niet op spanning staan. Zijlig is het beste, maar dan mag de romp niet naar voren kantelen (de 3/4 positie). In Indonesie heeft men een prima oplossing gevonden om de goede slaaphouding te kunnen handhaven: men gebruikt daar een zogenaamde 'goeling'. Dit is een lang rolvormig kussen dat de Indonesiers tussen hun knie en tussen hun armen plaatsen, waardoor een goede en comfortabele slaaphouding ontstaat. Bij Topslapen noemt men dit kussen ,,de Sleepmate'' het is in twee ongelijke delen gevuld met kapok, zodat uw knieen niet pijn doen en het bovenlichaam niet naar voren kan kantelen, waarbij kapok tevens een goede vochtregulatie geeft.

Het is even een stap om over te gaan om te slapen met een sleepmate, maar inmiddels hebben al honderden rugpijn, nekpijn en hoofdpijn patienten dit met succes uitgeprobeerd. De twee belangrijkste oorzaken van verkeerd liggen, de irritatie van de knie en het ontbreken van steun voor de arm, worden dan namelijk in één klap opgelost.

Topslapen.nl

Augustijnenstraat 10-26
6511 KG te Nijmegen
tel: 024-3244453

www.topslapen.nl