Aquatower



Optimaal douchecomfort met laag waterverbruik

Een optimale wellness situatie in je eigen badkamer. De Aquatower van Grohe helpt je ‘s morgens ontwaken uit je slaap en geeft je energie voor de hele dag. Na een inspannende dag op het werk of intensief sporten verzorgt deze douche een ontspannende massage. Deze combinatie van handdouche en zijdouches is uitgerust met alle technische functionaliteiten om optimaal douchecomfort te bieden.

Grohe Aquatower heerlijke douche vol energie

Het probleem met douchepanelen is vaak dat zij een erg hoog verbruik hebben. Aquatower 1000 en 2000 werken al perfect bij een verbruik van 9,5 liter gemengd water per minuut. Hierdoor kunnen ze in vrijwel iedere badkamer geplaatst worden. Vaak hebben zijdouches in dit soort panelen slechts één sproeigat. De zijdouches van Aquatower 1000 en 2000 zijn voorzien van elk twaalf sproeigaten, De handdouche is tevens te gebruiken als hoofddouche. Met de Aquadimmer kan soepel en eenvoudig worden gekozen voor de hoofddouche of de zijdouches en zelfs beide tegelijk. De gewenste temperatuur is makkelijk in te stellen met de ingebouwde thermostaatkraan. Deze is bovendien voorzien van een Safe-stop, een temperatuurblokkering op 38 graden. Zo kan de temperatuur niet zomaar voorbij de ingestelde waarde gedraaid worden. Dat is comfortabel en veilig. Het douchepaneel is vanzelfsprekend voorzien van het Speedclean anti-kalksysteem: met een veeg van hand of doek kan eventuele kalkafzetting snel worden verwijderd.



Installatie

De installatie van de Aquatower is een eenvoudige klus. Zonder hak- of breekwerk kunnen de huidige glijstangcombinatie en kraan worden vervangen door een van de Aquatowers. Met een speciale adapter is ook een ruimtebesparende hoekmontage mogelijk zodat zelfs in de kleinste badkamer deze optimale douchebeleving te ervaren is.

Eigen accenten

Grohe biedt de Aquatower in twee varianten, de Aquatower 1000 en 2000. Beide modellen kenmerken zich door een moderne vormgeving met eigen accenten. De 1000 versie beschikt over een Tempesta handdouche en twee zijdouches. De Aquatower 2000 is voorzien van een Sensia handdouche en drie zijdouches. Deze uitvoering heeft aan de voorkant een aluminiumafwerking. De consumentenadviesprijzen bedragen voor Aquatower 1000 € 969,85 en voor de Aquatower 2000 € 1391,11.

(Bron: Grohe Nederland - December 2005)

Woonwebsite Disclaimer