Grohtherm


Grohe thermostaatkranen: Veiligheid & Comfort

Met een thermostaatkraan kiest u voor extra veiligheid en comfort. Veiligheid omdat u de temperatuur kan blokkeren waardoor deze niet zomaar veranderd kan worden (bijvoorbeeld door kinderen). En comfort omdat u verzekerd bent van snel en continu de door u gewenste temperatuur.

Veiligheid en comfort maar ook bedieningsgemak en energiebesparing waren dan ook de uitgangspunten bij de ontwikkeling van de Grohtherm thermostaatkranen. Zo hebben Grohtherm 2000 en 3000 het unieke "CoolTouch" waardoor de buitenkant van de kraan niet warmer kan worden dan de ingestelde temperatuur. Klik op het model van uw keuze en lees er alles over!

Naast douche- en badthermostaten hebben we ook een handige minithermostaat in het assortiment: Grohtherm Micro. Hiermee kunt u elke kraan met een maximum temperatuur beveiligen, zonder dat u hiervoor een nieuwe wastafel- of keukenkraan hoeft aan te schaffen.

Leveranciers Grohtherm Thermostaat kranen

Verschillende partners van de Woonwebsite een breed assortiment sanitaire artikelen. Via onderstaande links kunt u meer informatie aanvragen. Daarnaast kunt u nog veel meer inspiratie opdoen voor badkamer en keuken.

BinnenHuisCenter »

Grohtherm thermostaatkranen

Alleen voor het design zou je al voor Grohtherm 2000 kiezen. Met name in de badthermostaat komt de lijnvoering goed tot zijn recht. Maar Grohtherm 2000 biedt meer dan een mooie buitenkant. Met deze thermostaat ben je zeker van de gewenste watertemperatuur. Grohtherm 2000 is daarnaast ook nog voorzien van "cool-touch". Hierdoor wordt de buitenkant van de kraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur. Daarnaast bespaar je natuurlijk water en kun je de watertemperatuur blokkeren, waardoor kleine kinderen de temperatuur niet zomaar voorbij de ingestelde temperatuur kunnen draaien. Snel, veilig en eenvoudig.

(Bron: BinnenHuisCenter - maart 2006)



Woonwebsite Disclaimer