ROOFER Kids




Hèt lounge zitkussen voor kinderen

Nu kunt u ook uw kinderen laten loungen met het ROOFER Kids zitkussen. Dit door de Nederlandse designer Rene van Doorn ontworpen zitkussen is leverbaar vijf bijzondere en opvallende kleurencombinaties die de kinderkamer of tienerzolder een fris en speels accent geeft. Bijzonder aan de ROOFER Kids is dat hij zowel binnenshuis als buitenhuis te gebruiken is.

De ROOFER collectie, waarvan de ROOFER Kids deel uitmaakt, bestaat uit zitzakken, loungebanken, loungebedden en bijpassende hockers, allen gemaakt van waterafstotende nylon. Voordeel hiervan is dat de producten ook buiten gebruikt kunnen worden gebruikt. De naam ROOFER komt voor uit het idee om te genieten op je dakterras. Ondertussen wordt de collectie voor verschillende doeleinden gebruikt voor binnen en voor buiten. Van dakterras tot thuis-bioscoop.

Dit product is helaas niet meer leverbaar



Fatboy Point

Hoe groot of klein uw huis ook is: de fatboy point past altijd! Een ideale en comfortabele poef. Kinderen kunnen erop zitten en de ouderen gebruiken de point als voetenbankje. In combinatie met de fatboy island of original een ideale lounge-unit!



Woonwebsite Disclaimer