ROOFER Big


Loungen = ROOFER Big

De Nederlandse designer Rene van Doorn heeft de ROOFER big ontworpen met het idee genieten op het dakterras een gezicht te geven. Zowel te gebruiken buiten; op het dakterras of balkon, als binnen van thuisbioscoop tot werkkamer, is deze zitzak uniek in zijn soort. Met bijzondere vormgeving en de unieke kleurencombinaties geeft de ROOFER Big een fris en vrolijke accent aan elk interieur. Een echte ROOFER is direct herkenbaar aan het vlaggetje en de opvallende oranje stiksels.

De ROOFER collectie, waarvan de ROOFER Big deel uitmaakt, bestaat uit zitzakken, loungebanken, loungebedden en bijpassende hockers, allen gemaakt van waterafstotende nylon. Voordeel hiervan is dat de producten ook buiten gebruikt kunnen worden gebruikt. De naam ROOFER komt voor uit het idee om te genieten op je dakterras. Ondertussen wordt de collectie voor verschillende doeleinden gebruikt voor binnen en voor buiten. Van dakterras tot thuis-bioscoop.

Helaas is dit product niet meer verkrijgbaar

De superleuke en hippe Fatboy Lounge!

Fatboy heeft een veelzijdige lounge unit ontwikkeld: de fatboy avenue. U kunt het zitmeubel als losstaand object gebruiken of bij elkaar schuiven om een loungebank te creëren. Ontwerp uw eigen, persoonlijke zitmeubel.

Zoekwoorden: Zitzak Roofer
________________________________________________________________________________________________