Tivoli Wekkerradio

Tivoli Wekkerradio Model Three

Zoekt u een wekkerradio die gemakkelijk is in het gebruik, er stijlvol uitziet en uit te breiden is tot een volwaardig stereosysteem? Dan bent u degene die kiest voor Henry Kloss. Deze Designer heeft al diverse wekkerradio’s op de markt gebracht en met succes!



Omschrijving Tivoli Three

In deze zeer eenvoudige behuizing bevindt zich een schat aan high-tech vondsten. Zo levert dit model net zoals Tivoli Model Two een perfect geluid. Het geluid vervormt niet als u de wekker een stuk harder zet dan dat u normaal zou doen. De Tivoli Three heeft als voordeel dat u een twintig-minuten slaaptimer heeft, een snooze-knop en een soepel lopend duimwiel om de wektijd in te stellen. Tevens heeft u de keuze om wakker te worden met de rijke klanken van de radio of van de voorgeprogrammeerde klanken van de buzzer. De constante zachte verlichting maakt het voor u gemakkelijk om ’s ochtends vroeg of ’s nachts even te kijken hoe laat het is.

Wilt u genieten in stereo?

Het Model Three is tevens uit te breiden met de bijpassende Companion Speaker. Model Three breid uit met de Dual Alarm Speaker Voor stereo en wekker geluid aan beide zijden van uw bed. En het kan nog beter en met een nog mooier geluid! Met de Model Subwoofer en de Model CD erbij breid u uw wekkerradio uit tot een volwaardig stereosysteem!



Gegevens Tivoli Model Three


Afmetingen:
137 x 212 x 114 mm

Kleuren:
Metalic-Taupe, Zilver-Wit, Beige-Walnoot

Gewicht:
3 kg

Voeding:
12 volt gelijkspanning

Merk:
Tivoli Audio

Ontwerper:
Henry Kloss

Toepassingen:
Radio, Wekkerradio en met uitbreidingssets tot volwaardige stereo geluidsinstallatie

Prijs*:
€ 349,- (incl. BTW)

(* Prijs- en assortimentswijzigingen voorbehouden. De aanbieding is samengesteld door een Woonwebsite partnerbedrijf.)



Woonwebsite Disclaimer