Badkamer Producten



Kneipp Badkristallen

Kneipp heeft nu wel iets heel bijzonders om aan het badwater toe te voegen; BADKRISTALLEN. De zuivere badkristallen van Kneipp, waaraan werkzame etherische oliën zijn toegevoegd, zijn rijk aan sporenelementen en mineralenzouten en zijn geschikt voor de verzorging van de normale en vette huid. De aromatherapie maakt het baden niet alleen verzorgend voor het lichaam maar ook nog eens gezond voor de geest. De badkristallen (voorheen badzouten) hebben een ‘schitterende’ nieuwe naam, een verrassend nieuwe verpakking, frisse kleuren, een nieuwe geur en zijn bovenal óók geschikt voor de whirlpool!

Bijzondere verzorgende kristallen

De kristallen die gebruikt worden, worden gewonnen uit de enige overgebleven zoutmijn in Europa, Saline Luisenhall. De mijn bevindt zich op een diepte van 460 meter, waardoor de kristallen bijzonder rijk zijn aan natuurlijke mineralen en sporenelementen, gevrijwaard zijn van iedere vorm van luchtvervuiling en geen chemische toevoegingen bevatten. Door de speciale structuur van de kristallen worden de etherische oliën bijzonder goed opgenomen en lossen ze eenvoudig op in het badwater. Aan de kristallen zijn huidverzorgende plantaardig vettende oliën toegevoegd en weldadige aroma’s van werkzame etherische oliën.



Je eigen whirlpoolmoment

De wellnesstrend zet zich door in de badkamer. We willen genieten, even rust, even een moment voor onszelf. Luxe baden waaronder whirlpools horen daarbij. De vijf bijzondere Badkristallen van Kneipp bieden voor ieder whirlpoolmoment een passend kruid:
  • Eucalyptus (nieuw!): weldadig bij verkoudheid, helpt om vrijer te ademen
  • Jeneverbes: verlicht vermoeide en stijve spieren na lichamelijke inspanning
  • Rozemarijn: geeft nieuwe energie, verfrist en activeert
  • Lavendel : ontspant lichaam en geest
  • Oranje-Lindebloesem: voor ontspanning na een drukke dag
Bron: Persbericht Kneipp Februari 2007.

Woonwebsite Disclaimer