Producten




Gaggenau Modulair Foodcenter

Gaggenau lanceert een geheel nieuw modulair systeem van inbouwkoelkasten, -vriezers en wijnklimaatkasten; Vario Cool. Consumenten die op zoek zijn naar eersteklas mogelijkheden voor het bewaren van voedsel, maar wel toegesneden op hun individuele behoeften, creëren met Gaggenau hun persoonlijke foodcenter.

Assortiment

De lijn bestaat uit volledig geïntegreerde koelkasten, vrieskasten en wijnklimaatkasten in inch maten 18 inch (45,7 cm), 24 inch (61,1 cm), 30 inch (76,2 cm) en 36 inch (91,1 cm). Alle apparatuur is 213,4 cm hoog en verkrijgbaar met roestvrijstalen of aluminium deuren of volledig geïntegreerd in meubelfronten naar keuze. De wijnklimaatkasten zijn voorzien van glazen deuren met een roestvrijstalen, aluminium of meubelfront frame. De ventilatieroosters zijn vanaf de buitenkant niet zichtbaar.




Vormgeving en inrichting

De nieuwe koel- en vriesapparatuur biedt de meest geavanceerde kenmerken: bekleding van de binnenkant met hygiënisch roestvrij staal van hoge kwaliteit; nieuw verlichtingsconcept met spots in het plafond en brede lichtpanelen aan de zijkanten; nieuwe mogelijkheden voor de indeling van de binnenkant dankzij eenvoudig verstelbare glasplaten, waarvan één zelfs gemotoriseerd.

Opvallend zijn de massief aluminium bakjes aan de binnenkant van de deur; een nieuw luchtkanaal in de deur zorgt voor een constante temperatuur in de deurvakjes en de koelkast zelf. De deur heeft een brede openingshoek tot 115°. Alle laden en platen kunnen uit de koelkast worden genomen als de deur 90° wordt geopend.

Het kwaliteitsinterieur is ook een kenmerk van de nieuwe Vario-vriezers. Alle apparatuur wordt geleverd met een geïntegreerde ijsklontjesmachine (met vaste wateraansluiting). In het najaar van 2007 wordt deze serie uitgebreid met één apparaat met een ijs- en drinkwaterdispenser aan de buitenkant.

De wijnklimaatkasten hebben twee afzonderlijk instelbare temperatuurzones en volledig uitschuifbare beukenhouten opslagplateaus met aluminium profielen. De geïntegreerde verlichting kan ook met de deur dicht worden ingeschakeld.

Meer informatie en verkrijgbaarheid

De nieuwe apparatuur is de stilste in haar klasse en uiterst zuinig met energie (energielabel A). De nieuwe serie is vanaf mei 2007 verkrijgbaar.

Bron: persbericht Siemens Nederland - februari 2007


Woonwebsite Disclaimer