Luchtverfrisser



Het product


De Belle Air luchtverfrisser is een duurzaam, stijlvol en handig apparaat. Het apparaat is uitgerust met een fraai staaltje techniek en is in twee uitvoeringen verkrijgbaar. De Belle Air is leverbaar met een bewegingssensor of met een lichtsensor.
Hierdoor is dit handige apparaat in alle soorten ruimtes te gebruiken. Het mechanisme schakelt zichzelf automatisch in, zodra de ingebouwde sensor beweging of licht in de ruimte constateert.

Daarnaast kunt u bij de Belle Air luchtverfrisser kiezen uit vijf verschillende en makkelijk instelbare programma’s, zodat u uw eigen geurbeleving optimaal kunt regelen. De ingebouwde ventilator zorgt ervoor dat de geur gelijkmatig in de ruimte verspreid wordt. De Belle Air is verkrijgbaar in een witte uitvoering maar wanneer u dit niet bij uw interieur vindt passen, dan kunt u de kap eenvoudig in iedere gewenste kleur verven of spuiten.

Mogelijke gebruiksplaatsen




Werking van Luchtverfrisser


Het apparaat bevat geurvullingen die u gemakkelijk kunt vervangen wanneer ze leeg zijn. De vullingen zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en gaan circa twee maanden mee (afhankelijk van het ingestelde programma). U hoeft de vulling dus slechts zes keer per jaar te vervangen! De Belle Air luchtverfrisser is extreem zuinig. Het apparaat werkt op batterijen die u maar eens per jaar hoeft te vervangen.



Geuren


Lavendel

Een geur die al in de oudheid door de Egyptenaren en Romeinen gebruikt werd om de verzachtende en opbeurende werking. Een frisse geur die doet denken aan een zonnige zomer in de Provence.

Jasmijn

De Jasmijn komt oorspronkelijk uit Zuid-Azië en is sensueel, zacht en romantisch. Van Jasmijn wordt gezegd dat het fantasie, creativiteit en kunstzinnigheid oproept. Met deze geurvullingen haalt u een vleugje Verre Oosten in huis.

Mint Citroen

Deze combinatie staat garant voor een verfrissend en opwekkend vertrek. Zowel de mint als de citroen staan bekend als heilzaam en worden al eeuwenlang in vele culturen gebruikt. Fris, fruitig, opbeurend en toch zacht.

Vanille

Een heerlijk zoete geur die ook heel fris is. Vanille werkt rustgevend en zorgt voor een prettige, aangename en relaxte sfeer.