Wipé Grindkorreltapijt - Grindvloeren - Marmerstone, Bunschoten

Adresgegevens:

Wipé Grindkorreltapijt - Grindvloeren - Marmerstone
Piet Heinstraat 3
3752 CW Bunschoten

Tel: 033-2994845
Fax: 033-2994327
KvK Nummer: 32131568

Wipé Grindkorreltapijt

Bij grindkorreltapijt gaan uw gedachten misschien meteen uit naar de (bij)keuken of naar de gang. De mogelijkheden zijn echter veelzijdig. Siergrindvloeren kom je overal tegen, van de slaapkamer, badkamer, showroom tot in de kantoorruimte.

Overal is een siergrindtapijt van Wipé toe te passen. Er zijn diverse mogelijkheden in vormen, ontwerpen en kleuren. Zo kan uw bedrijfslogo op kantoor of een stripfiguur in de kinderkamer gelegd worden. Dit zijn slechts voorbeelden van eindeloze creaties die mogelijk zijn bij Wipé.

Een siergrindvloer (ook wel kunstharsvloer of grindtapijt genoemd) bestaat uit duizenden, miljoenen kleine steentjes die samengebonden worden in een epoxyhars. Siergrind is verkrijgbaar in diverse kleuren en het wordt naadloos gelegd in de kleur die u wilt. Bovendien is siergrind onderhoudsvriendelijk en zeer slijtvast. Een grindtapijt is een decoratieve vloerafwerking.

De specialisten van Wipé Grindkorreltapijt zijn speciaal opgeleid voor het leggen van siergrind en hebben jarenlange ervaring. Als u gaat voor warmte, comfort, een vloer waar u geen omkijken naar heeft en die bovendien perfect wordt gelegd, dan gaat u naar Wipé. Wij hebben een uitstekende kwaliteits-prijs verhouding waarbij het persoonlijke contact en een uitstekende service steeds voorop blijven staan.

> Meer informatie of een offerte aanvragen Â
    Vloeren Winkels Openingstijden en Informatie »
    Plan uw route naar dit adres »