Brocante Badkamer Aanbiedingen Ideeen Tips en Voorbeelden

Brocante Badkamer Aanbiedingen Ideeen Tips en Voorbeelden. Het belangrijkste kenmerk van de brocante badkamer is dat het gebruikte sanitair en de decoratie er doorleefd en gebruikt uitzien. En als je een nog mooier accent wilt zetten, dan kun je ervoor kiezen om alleen unieke brocante spullen te gebruiken in de brocante badkamer. Dit geeft een sfeer van charme en warmte aan de badkamer. De badmeubels, het sanitair en decoratie in de brocante badkamer kunnen echt oud zijn, maar dat hoeft niet. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor 'nieuwe' brocante artikelen. Er is trouwens een duidelijke overlapping met een vintage badkamer. Op deze pagina vind je ideeën, tips en voorbeelden van baden, kranen, badmeubels, en decoratie waarmee je de brocante badkamer kunt inrichten.

Ben je op zoek naar inspirerende ideeën, tips en aanbiedingen voor de brocante badkamer? De redactie heeft een selectie gemaakt van voorbeelden van opvallende brocante badkamers, baden, kranen, badkameraccessoires en decoratie.

Brocante Kranen en Douches

Brocante Baden en Sanitair

Brocante baden en sanitair kenmerken zich vooral door het gebruik van natuurlijke materialen. Keramische baden en baden van gietijzer op pootjes zijn populair. Maar ook een badkuip van koper kan mooi staan in de brocante badkamer. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van een brocante bad.

Gietijzeren Bad op pootjes Queensland

Gezien bij: Van Heck Bathrooms
Merk:
Type: Queensland
Afmetingen: 170 x 77 cm.
Soort: gietijzeren bad op pootjes
Prijsklasse: € 1.500 - € 2.000

Klassiek Copper I bad

Gezien bij: Windsor
Merk: Windsor & Co. 1903
Type: Bad Copper I
Afmetingen: 150 x 66 cm.
Soort: vrijstaand bad
Prijsklasse: € 8.000 - € 9.000

Dit bijzonder vrijstaande bad van koper is ook in grotere uitvoeringen leverbaar. Het is een diep bad waardoor schouders en knieën niet boven de waterrand uitkomen.

Brocante Decoratie en Badkameraccessoires

Brocante Wasmanden

Voorbeeld van een Brocante Badkamer (Casa-atelier.com)
Meer Informatie