Keukenonderdelen

Uw keuken bestaan uit verschillende keukenonderdelen. Dit kunnen zijn de kastjes, de lades, maar ook de afzuigkap of de kookplaat. Sommige keukenonderdelen zijn echt onmisbaar (werkblad) en sommige keukenonderdelen zijn afhankelijk van uw wensen of budget (voedselvermaler, vaatwasmachine). Stiekem zijn er eindeloos veel mogelijkheden aan keukenonderdelen, soms zelfs een aantal waarvan u ze over het hoofd zou zien!

Woonwebsite zette voor u allerlei keukenonderdelen op een rij. Zo heeft u een mooi overzicht van mogelijke keukenonderdelen in uw keuken, en kunt u direct meer informatie of mooie aanbiedingen bekijken!

Aanrechtblad

Uw aanrechtblad is één van de keukenonderdelen die veel te verduren krijgt. Belangrijk dus dat deze sterk èn duurzaam is! Wat het beste bij u past? Bekijk het materialen overzicht.

  lees verder

Afwasmachine - Vaatwasser

Een afwasmachine is een luxe keukenonderdeel. Het bespaart tijd, maar is tegelijkertijd ook een stukje duurder, al kunt u dat zelf beperken! Bekijk hier aanbiedingen van afwasmachines!

  lees verder

Afzuigkap

Een afzuigkap zorgt ervoor dat kookluchtjes, damp en koolstofdeeltjes veilig afgevoerd worden. Een keukenonderdeel om niet te vergeten dus. Bekijk hier een aantal aanbiedingen.

  lees verder

Fornuizen en kookplaten

Wat is een keuken zonder een fornuis of een kookplaat? Daarbij kunt u kiezen uit gas, inductie of elektrisch. Voor meer informatie en aanbiedingen leest u hier meer!

  lees verder

Inbouwapparatuur

Een aantal keukenonderdelen kunt u ook laten inbouwen in uw keuken zodat alles één geheel wordt. Denk aan koelkasten en ovens. Meer informatie en aanbiedingen van inbouwapparatuur?

  lees verder

Keukenkasten

De ideale bergruimte voor in uw keuken. Design, klassiek, hout, egaal, u kunt ze vaal volledig naar uw eigen smaak krijgen! Bekijk hier de mogelijkheden en aanbiedingen.

  lees verder

Kranen

Wel zo handig om dit keukenonderdeel, of misschien wel meerdere, in uw keuken te hebben. Het zal u verbazen hoeveel verschil er is tussen verschillende keukenkranen.

  lees verder

Kokend water kraan

Naast een goede keukenkraan is een kokend water kraan een keukenonderdeel wat u steeds vaker terug ziet in uw keuken. Meer informatie en aanbiedingen vindt u hier!

  lees verder

Lampen en verlichting

Onderschat goede verlichting in uw keuken niet. Het maakt van een saaie een levendige ruimte en hoeft dus niet alleen functioneel te zijn. Bekijk hier mooie aanbiedingen.

  lees verder

Koelkasten en vriezers

Koelkasten en vriezers staan dag en nacht aan. Belangrijk dus om een duurzame en zuinige uit te kiezen. Maar dat hoeft niet saai te betekenen!

  lees verder

Ovens

De oven is niet meer weg te denken uit de huidige keuken. Wat voor oven past het beste bij u? Een stoomoven, een gewone inbouweven, of een hete-lucht oven?

  lees verder

Waterontharder

Dit keukenonderdeel zorgt ervoor dat het water minder hard wordt (minder kalk bevat). Beter voor alle apparaten in uw keuken die van water gebruik maken, zoals afwasmachines!

  lees verder

Wijnkoelkasten

Sommige keukenonderdelen komt u niet vaak tegen, zoals de wijnkoelkast. Vooral ideaal als u een echte wijngenieter bent, zorgt deze koelkast ervoor dat uw wijn altijd op z'n best is.

  lees verder

Keukenonderdelen Installeren

Keukenonderdelen moeten natuurlijk ook geplaatst of geïnstalleerd worden. Er zijn keukenonderdelen die u zelf kunt aansluiten, maar bij keukenonderdelen waar elektriciteit bij komt kijken, is het verstandiger en veiliger iemand in te schakelen.

Keuken(onderdelen) opknappen

Bent u uw huidige keukenkastjes zat? Of is het werkblad juist het keukenonderdeel wat u dwars zit? Kortom: bent u van plan uw keuken op te knappen, dan zijn onderstaande pagina's met informatie, advies, en mooie aanbiedingen iets voor u.

Energie besparen met keukenonderdelen

Keukenapparatuur is handig en neemt u soms veel werk uit handen, maar ze kosten ook energie. Hoe kunt u toch van deze luxe keukenonderdelen genieten?