Nieuwe Kookboeken Tips Recensie Overzicht Informatie

Nieuwe Kookboeken Tips Recensie Overzicht Informatie. Met grote regelmaat verschijnen er nieuwe kookboeken. Elke maand kun je weer een nieuw kookboek bestellen dat de moeite waard is. Op deze pagina vind je een overzicht van nieuwe kookboeken tips recensie verzamelt en geschreven door de redactie. Via de links bij de kookboeken kun je nog meer informatie vinden en is er de mogelijkheid om het betreffende kookboek online te bestellen en kopen.

Nieuwe Kookboeken September 2016 Tips Recensie

Chrissy Teigen - Cravings

Recepten die je echt wilt eten

- Schrijfster: Chrissy Teigen
- Aantal recepten:
- Origineel: Cravings
- Nederlandse vertaling:
- Uitgever: Kosmos Uitgevers
- Verschijnt: 27 september 2016
- Omvang: 240 pagina's (met afbeeldingen)
- Uitgave: Gebonden Boek
- Prijs: € 24,99

Inhoud Kookboek Chrissy Teigen Cravings:
Koken met Chrissy Teigen! De vrouw van John Legend weet wel wat lekker is... Haar kookboek Cravings bevat de recepten voor alles waarnaar Chrissy verlangt. En dat zijn niet alleen maar gezonde salades, maar ook smakelijke pasta's, spicy noodles en heerlijke groenteschotels. De gerechten lijken heel imponerend, maar zijn verrassend makkelijk om te maken. Stil je honger - en die van je man - met Cravings!

  ...Meer Informatie en Bestelmogelijkheden >

Rudolph en de jonge bakkers

Kinderkookboek van TV-kok Rudolph van Veen

- Schrijver: Rudolph van Veen
- Soort kookboek: bakboek, kinderkookboek
- Uitgever: Karakter Uitgevers
- Verschenen: 15 september 2016
- Omvang: 160 pagina's (met foto's en tekeningen)
- Uitgave: Gebonden Boek
- Prijs: € 19,99

Inhoud Kinderkookboek Rudolph & de jonger bakkers
Dat bakken met kinderen veelzijdiger is dan dat bewijst Meesterpatissier Rudolph van Veen in zijn boek Rudolph & de jonge bakkers. Hij leert kinderen op de voor hem kenmerkende, originele en inspirerende wijze alle ins en outs van het bakken van cupcakes, taart, koek en koekjes. Daarbij begint hij uiteraard met de basis zodat de verschillende soorten deeg, crèmes en glazuren geen geheimen meer vormen! Zoals bekend werkt Rudolph al sinds jaar en dag alleen met natuurlijke ingrediënten. Sterker nog: in een speciaal hoofdstuk gaat Rudolph dieper in op het bakken zonder suiker of met suikervervangers. Ook glutenvrije en lactosevrije recepten komen aan de orde. Natuurlijk geeft Rudolph ook vele tips voor het versieren van je baksels met marsepein, met glazuur, of door er mooie teksten of ¿ guren op te spuiten. Uiteraard is de receptuur aangepast aan de leeftijd van de doelgroep: door gebruik van diverse duidelijke icoontjes weten de jonge bakkers wanneer zij hun ouders of een volwassene moeten roepen voor hulp bij het snijden, gebruik van de oven of het verwerken van warme sauzen.

  ...Meer Informatie en Bestelmogelijkheden >

Nieuwe Kookboeken Augustus 2016 Tips Recensie

Nieuwe Kookboeken Oktober 2016 Tips Recensie

Het Lekkerste van Guus en Dick

Twee sterren in de keuken, hun versies van de lekkerste gerechten: 1 van thuiskok Guus voor elke dag & 1 van chef Dick om indruk te maken.

- Schrijvers: Guus Meeuwis, Dick Middelweerd
- Aantal recepten: circa 70
- Uitgever: Kosmos Uitgevers
- Verschijnt: 11 oktober 2016
- Omvang: 192 pagina's (met foto's)
- Uitgave: Gebonden Boek
- Prijs: € 24,99

Inhoud Kookboek Het Lekkerste van Guus en Dick:
Dit kookboek is een verzameling van alles wat wij het lekkerst vinden. Telkens met 1 variant van Guus voor elke dag, en 1 variant van Dick voor als je net wat meer tijd hebt in de keuken of een keer groots wilt uitpakken voor een etentje met vrienden of familie. Van de lekkerste gehaktbal tot de lekkerste pasta en van de lekkerste bereiding van een biefstuk of kabeljauw tot de lekkerste mayonaises. Zanger en enthousiaste thuiskok Guus Meeuwis en sterrenchef Dick Middelweerd kozen meer dan 70 favoriete soepen, salades, vlees- en visgerechten en desserts, en niet te vergeten de lekkerste snacks, onmisbare sauzen en homemade mayonaises. Van zomerse erwtensoep, de beste spareribs en de favoriete tarte tatin met peer van Guus, tot de krokante kalfssukade, de garnalenkroket en de Bossche bolletjes met koffiekaramelijs van Dick: welk gerecht je ook kiest, je hebt altijd een hit in handen.

  ...Meer Informatie en Bestelmogelijkheden >

Lekker Miljuschka

Van easy-to-please-the-kids tot guilty-as-hell recepten

- Schrijfster: Milljuschka Witzenhausen
- Aantal recepten:
- Uitgever: Kosmos Uitgvers
- Verschijnt: 24 oktober 2016
- Omvang: 256 pagina's (met foto's)
- Uitgave: Paperback
- Prijs: € 20,00

Inhoud Kookboek Milljuschka Witzenhausen - Lekker Miljuschka:
Miljuschka Witzenhausen ontpopt zich bij 24Kitchen tot de nieuwe goddelijke huisvrouw. In Lekker Miljuschka deelt de 24Kitchen-chef haar favoriete recepten met jou. Als moeder van twee kinderen weet Miljuschka als geen ander hoe moeilijk het af en toe is om hun iets voor te schotelen wat ze lusten. Daarom bevat dit boek de gezonde kinderrecepten die bij haar thuis een succes zijn. Maar Miljuschka zou Miljuschka niet zijn als ze geen aandacht zou besteden aan de guilty pleasures! Zo deelt ze in dit kookboek het recept van haar superzondige cheesecake en andere guilty-as-hell recepten. Wil je je partner, kinderen, vriendinnen of gewoon jezelf iets lekkers voorzetten? Kook dan mee met deze goddelijke huisvrouw!

  ...Meer Informatie en Bestelmogelijkheden >

Nieuwe Kookboeken November 2016 Tips Recensie

Nieuwe Kookboeken December 2016 Tips Recensie

Marjolein Dubbers -Het energieke vrouwen voedingskompas

Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven

- Schrijfster: Marjolein Dubbers
- Soort kookboek: gezondheidsboek, kookboek voor vrouwen
- Uitgever: Kosmos Uitgevers
- Verschijnt: 13 december 2016
- Omvang: 256 pagina's (met afbeeldingen)
- Uitgave: Paperback
- Prijs: € 19,99

Inhoud Het energieke vrouwen voedingskompas:
Het energieke vrouwen voedingskompas van Marjolein Dubbers is essentieel voor vrouwen die zich rond hun veertigste levensjaar minder vitaal voelen of zelfs chronische klachten krijgen. Dit hoort niet vanzelfsprekend bij het ouder worden! Voeding en de invloed hiervan op vrouwelijke hormonen spelen een cruciale rol. Het energieke vrouwen voedingskompas geeft je concrete handvatten op het gebied van hormonen en voeding. Krijg inzicht in de werking van jouw hormonen en pak weer de regie over jouw energie, gezondheid - fysiek en mentaal - en word fit for the future. Word vitaal en gezond! Het energieke vrouwen voedingskompas is dé handleiding voor klachten tijdens de overgang (menopauze). Ook helpt het je met afvallen op een gezonde en verantwoorde manier. Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven. Voeding en gezondheid voor 40+ vrouwen. De website van Marjolein Dubbers, energiekevrouwenacademie.nl, wordt maandelijks door meer dan 200.000 unieke bezoekers bezocht. Ook haar nieuwsbrief en e-books worden veelvuldig gelezen door meer dan 60.000 energieke vrouwen.

  ...Meer Informatie en Bestelmogelijkheden >