Wellness Badkamer Advies Ideeën Tips en Voorbeelden

Steeds meer mensen hebben behoefte aan een wellness badkamer in huis. Kom je thuis na een drukke werkdag dan wil je lekker kunnen ontspannen en tot rust komen. En een goede wellness badkamer is de ideale plek om dit te kunnen doen. En wat fijn is dat je zelfs van een kleine badkamer toch een mooie en praktische wellness badkamer kunt maken. Advies, ideeën, tips en voorbeelden hoe je van een gewone badkamer een echte wellness ruimte kunt maken vind je op deze pagina.

Wellness Badkamer Thuis

Wellness is een bezigheid waarin gezocht wordt naar balans, zowel geestelijk als lichamelijk. De redactie selecteerde enkele tips om een eigen wellness badkamer te creëren...

  lees verder »

Stoomcabine en Stoomdouche Ideeën en Voorbeelden

Een stoomdouche is niet alleen ontspannend, maar zorgt ook voor een sterker immuunsysteem en reguleert de natuurlijke vochtbalans in de huid. Ideaal voor in een thuis wellness dus....

  lees verder

Spa Thuis

Wat is er lekkerder dan een spa in uw eigen huis... Maar ook zonder sauna's en dure jacuzzi's kunt u een echt 'spa-gevoel' in uw eigen woning creëren! Woonwebsite geeft u een rijtje wellnesstips, om thuis heerlijk tot rust te komen in uw eigen spa.

  lees verder »

Grootse Badkamer

Vergaapt u zich ook aan al die mooie ruime badkamers in woonbladen? Denkt u dat uw woning hiervoor te klein is? Woonwebsite.nl biedt u advies, inspiratie, aanbiedingen en tips om een prachtige badkamer te maken.

  lees verder »

Sauna in Huis

Een sauna brengt wellness in huis en laat u helemaal ontspannen in uw eigen omgeving. Sauna’s en accessoires bestaan in verschillende soorten, maten, materialen en stijlen. Op Woonwebsite.nl vindt u informatie over verschillende soorten sauna’s, mogelijkheden en accessoires.

  lees verder »

Trends in de Badkamer 2015

In de badkamer en toilet draait alles om comfort, wellness en ontspanning. En - net als met kleding en meubels - is er voor de badkamer niet 1 trend te onderscheiden. Comfort komt in vele vormen en maten, zoals de badkamertrends voor 2015 aangeven.

  lees verder »

Badkamer Schoonmaken

Woonwebsite selecteerde schoonmaakproducten die u een handje helpen bij het schoonmaken van uw toilet en badkamer. Alle producten zijn online verkrijgbaar.

  lees verder »

Aangepast Sanitair

Even douchen of even snel naar het toilet is lang niet voor iedereen even gemakkelijk, bijvoorbeeld als u slecht ter been bent of in een rolstoel zit. Woonwebsite geeft u meer informatie over aangepast sanitair: beugels en steunen, toiletliften, instapdouches en meer.

  lees verder »

Voetenbaden

Een voetenbad is ideaal voor reiniging, ontspanning en vitalisering van de voeten! Een voetenbad draagt bij aan het verminderen van stress en spanningen. Daarnaast geeft het verlichting aan vermoeide voeten door een combinatie van massage, warmte en luchtbellen... Meer informatie over een voetenbad vindt u hier.

  lees verder »

Water Besparen

Het winnen van drinkwater uit grond- en oppervlaktewater kost steeds meer energie. En door op het gebruik te besparen scheelt het ook nog eens in uw portemonnee! In de badkamer zijn er een aantal dingen waar u extra op kunt letten als u water wilt besparen.

  lees verder »

Badkameraccessoires

Badkameraccessoires zijn onmisbaar. Accessoires voor de badkamer kunnen variëren van een tandenborstelhouder en zeeppompjes, tot badkameraccessoires als designspiegels. Doe alvast inspiratie op voor accessoires in uw badkamer.

  lees verder »

Baden en Badkuipen

Als u ergens een écht wellness gevoel kunt beleven, dan is het wel in bad! Heerlijk ondergedompeld in warm water met bubbels. Onderuit zakken en even lekker een moment voor uzelf. Woonwebsite selecteerde een aantal baden en badkuipen voor u.

  lees verder »