Zand Grind Grond Informatie Aanbiedingen

Zand Grind Grond Informatie Aanbiedingen. Waarvoor kun je de verschillende soorten zand, grind en grond gebruiken en waarvoor beter niet? Uitgebreide informatie over de verschillende soorten zand grind en grond en uitleg over de toepassing en het gebruik ervan. De links op de pagina verwijzen naar uitgebreide informatie en aanbiedingen over de soort zand grind of grond.

Drainagezand

Drainagezand is ideaal om een goede waterafvoer in uw grond tot stand te brengen. Niet geschikt als materiaal om opritten mee te verstevigen.

  drainagezand informatie

Flagstones

Flagstones zijn onregelmatige stukken natuursteen die gebruikt worden om bestrating of een terras een speelse uitstraling mee te geven. Het mooie aan flagstones is de mogelijkheid om verschillende soorten stenen te combineren!

  flagstones

Grind

Grind bestaat uit natuurlijke steensoorten die leverbaar zijn in diverse afmetingen. Geschikt voor bestrating, als sier of bij opritten. Grind wordt verkocht in bigbags, maar kan ook los gestort worden.

  grindsoorten

Ophoogzand

Ophoogzand is geschikt om lege plekken in uw tuin op te vullen, of op te hogen. Hierdoor is het echter niet geschikt voor andere doeleinden!
Hoeveelheden: bigbag en losgestort

  ophoogzand

Rode Mijnsteen

Rode mijnsteen kan zowel decoratief als functioneel ingezet worden. Geschikt voor parkeerplaatsen, opritten, (tuin)paden en sierbedden.
Hoeveelheden: midibag, bigbag en losgestort

  meer informatie

Schelpen

Anders dan u denkt, kunnen schelpen ook goed gebruikt worden als grondbedekking in uw tuin. Zeker als tuinpad misstaat het niet.

  schelpen kopen

Sneeuwwit grind

Wit grind is populair als het gaat om tuinpaden, maar ook voor een stijlvolle oprit of parkeerplaats is wit grind geschikt.

  meer informatie

Split

Split wordt uit bergen losgemaakt door middel van explosieven. Vervolgens wordt het natuursteen met steenbrekers verkleind. De afmetingen van split zijn afhankelijk van de zeefafmetingen die gebruikt zijn. De meest voorkomende maat is 8/16 mm.

  split grind soorten

Splitplaten

Split gaat ronddwalen bij intensief gebruik. Met behulp van splitplaten zorgt u dat de stenen netjes op hun plek blijven liggen.

  splitplaten

Yellow Sun Split

Yellow Sun Split is zeer geschikt opritten, parkeerplaatsen en andere paadjes. Hoeveelheden: midibag, bigbag en losgestort

  meer informatie

Zandbakzand

Zand voor de zandbak moet schoon en hygiënisch zijn als het geleverd wordt en van een prettige structuur voor de kinderen om in te spelen

  zandbak tuin soorten

Tuinaarde / Zwarte grond

Tuinaarde kunt u op diverse manier gebruiken. Maar u kunt met bemeste tuinaarde ook de grondkwaliteit verbeteren voor nog beter resultaat.

  tuinaarde kopen

Bouwmaterialenhandel »
Meer Informatie en Aanbiedingen