Interieur Advies & Architectuur

Woonwebsite WoonEncyclopedie
Vt Woonadvies

Is uw woning toe aan verandering? Een uitgebreid woonadvies voor de inrichting van uw huis, kan uw huis een gehele nieuwe look geven.

De stylist geeft onder meer advies over indelen, kleurgebruik, opbergen, ruimte en overzicht creëren, verlichting en gebruik van accessoires.

  meer informatie ...

Feng Shui

Feng Shui is een oude leer uit China die uitgaat van een universele levensenergie (Ch'i). Deze energie heeft volgens de Chinezen een grote invloed op de mens en zijn omgeving. Feng Shui leert je hoe je de Ch'i in je omgeving kunt geleiden, veranderen en verbeteren waardoor je een grotere harmonie met alles om je heen bereikt. En dat heeft weer een positief effect op belangrijke aspecten van je leven: liefde, geluk, welzijn en welvaart. Feng Shui heeft drie hoofdprincipes.

1. De stroom van Ch'i (levensenergie)
Alles in de wereld, ook wijzelf, bestaat uit energie (Ch'i, ki of prana). Deze energie kan ons positief en negatief beïnvloeden. Elke omgeving heeft zijn eigen kwaliteit Ch'i.

2. Het principe van yin en yang
Alles is tegengesteld, maar uiteindelijk is alles in evenwicht en vormt alles een eenheid.

3. De leer van de vijf elementen of transformaties
Ch'i manifesteert zich op vijf manieren (vijf elementen). Deze elementen (vuur, aarde, metaal, water en hout) zijn energieën die alles in onze wereld beschrijven. Om de relatie van de energieën onderling te begrijpen worden ze vaak in een cirkel geplaatst. Met de klok mee voeden de elementen elkaar, tegen de klok in worden de elementen verzwakt door hun voorganger. Ook staat elk element voor een specifieke kleur, seizoen, richting, orgaan, vorm en materiaal.

(Bron: Element Feng Shui Interieur)

  meer informatie ...

Verkoopstyling

Door slimme styling van het interieur kunt u rekenen op een snelle verkoop van uw woning. Verkoopstyling zorgt er dus voor dat uw woning aantrekkelijker wordt voor aspirant kopers. Uw woning wordt meestal sneller verkocht als u een professionele verkoopstylist(e) aan het werk laat.

  meer informatie ...