BoominspectieWat is een Boominspectie?

Een goede verzorging en onderhoud van de bomen in uw tuin zorgt ervoor dat uw bomen een langer en beter leven beschoren zijn. Het verzorgen en herstellen van "zieke" bomen is een specialistisch werk dat vakmanschap en deskundigheid vereist.

Sterker nog u bent sinds een paar jaar wettelijk verplicht om een grote boom die zich in uw tuin of op uw grond bevindt te laten controleren op gebreken door een vakbekwame boomspecialist. Mocht er namelijk schade ontstaan veroorzaakt door storm of andere oorzaken en het blijkt dat er geen controle is uitgevoerd bent u zelf aansprakelijk voor de schade.

Afhankelijk van uw wensen en de problemen met uw boom moet er een passende oplossing gezocht worden. En als er geen oplossing meer is dan moet de boom op een verantwoorde wijze gekapt worden zonder schade aan te richten aan uw tuin of woning.

Offerte of Prijsopgave Aanvragen

Wat de exacte kosten zijn voor een boominspectie hangt natuurlijk een beetje af van de situatie. of goed inzicht te krijgen in de prijs van een boominspectie kunt u het beste een of meerte offertes aanvragen. Voordeel is dat dit tegenwoordig uitstekend via internet kan.

Gerelateerde Informatie
- Bomen en Boomonderhoud Informatie Overzicht

Boominspectie | Advies | Informatie | Offerte | Prijs