Spabad en Bubbelbad

Spa Baden - Bubbelbaden in de tuin

Een spa bad is feitelijk een bubbelbad in de tuin. Het bijzondere aan een spa bad, ook wel whirlpool genoemd, is dat deze bedoeld is om door meerdere personen tegelijkertijd benut te worden. In een spa bad worden waterstralen en luchtbubbels geproduceerd. Deze stralen en bubbels hebben een ontspannende werking. Er wordt hierbij ook wel gesproken over hydrotherapie.

Prijzen van spabaden en bubbelbaden

Spabaden zijn er in bijna elke prijsklasse en zijn afhankelijk van uw wensen en eisen, de grootte en de mogelijkheden. Maar u moet rekening houden met een prijs vanaf ca. Ä 2.500,-. Dit is een indicatieve prijs. Via onderstaand formulier kunt u een gerichte prijsopgave vragen.

Financiering van een spabad is aantrekkelijk

Weet u dat het financieel zeer aantrekkelijk kan zijn om de plaatsing een spabad of bubbelbad op te nemen in de hypotheek of op een andere wijze te financieren!? Hierdoor is een gunstige belastingaftrek mogelijk. Wilt u meer weten, laat u dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden door een van de adviseurs van de Nederlandse Hypotheek & Pensioen Associatie.

Meer informatie of bezoek aan showroom

Via de Woonwebsite kunt u meer informatie of een offerte aanvragen of een afspraak maken in de showroom. Als u onderstaande vragenformulier invult en aangeeft waar uw interesse naar uitgaat, zorgen wij ervoor dat u de juiste informatie of een offerte ontvangt. Uiteraard is deze aanvraag kostenloos. Alleen volledig ingevulde formuieren kunnen in behandeling worden genomen.

Woonwebsite Disclaimer

Aanhef: * m / v
Uw Voorletter(s):   
Uw Achternaam: *
Straat: *
Huisnummer: *
  Toevoeging:
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:    
Telefoon Overdag:    
E-mail: *
Ik ben geinteresseerd in een spabad - bubbelbad:
Ja Nee
Graag ontvang ik een offerte:
Ja Nee
Graag maak ik een afspraak in de showroom:
Ja Nee
Wat voor soort spabad - bubbelbad zoekt u:
Aan welke eisen moet het spabad of bubbelbad voldoen:
Vragen en opmerkingen:
Waar wilt u het spabad of bubbelbad plaatsen:
Wanneer wilt u de showroom bezoeken:
Wanneer denkt u het spabad of bubbeblbad aan te schaffen:
Graag wil ik meer weten over de mogelijkheden tot financiering:
Ja Nee
* = verplicht veld