Tuinafrastering Prijs Aanleg Mogelijkheden Tuin Afrastering


Wat is tuinafrastering? Prijs Aanleg Mogelijkheden

Tuinafrasteringe wordt vooral gebruikt om de grensafscheiding in de tuin te markeren. Meestal wordt hiermee een soort van simpel hekwerk bedoeld dat bestaat uit paaltjes of ee framewerk waartegen rasterwerk is bevestigd. Vaak is de afrastering zelf van metaal. Maar ook andere materialen zijn mogelijk. Tuinafrastering over het algemeen vrij laag en je kunt er doorheen kijken. Ze kunnen dus in plaats van schuttingen of hekken gebruikt worden. Om ervoor te zorgen dat de tuinafrastering niet transparant is kun je er klimplanten tegenaan laten groeien. Tuinafrastering is een van de goedkoopste manier van tuinafscheiding.

Tuinafrastering Mogelijkheden

Er bestaan diverse mogelijkheden op het gebied van tuinafrastering. Het grootste voordeel is, naast de lage prijs, dat je elf de hoogte en breedte van de afrastering kiezen. Er zijn ook diverse afwerkingen van afrastering voor de tuin mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een relatief eenvoudige afwerking waarbij de afrastering alleen tussen paaltjes wordt gespannen. Maar er zijn ook mogelijkheden van een sierlijke en ronde afwerking aan de bovenkant. Je kunt trouwens ook kant-en-klare schuttingdelen kopen waarbij de afrastering in een framewerk is gemonteerd.

Poort of Toegangshek in de Tuinafrastering

In de meeste tuinafrastering kunt je een toegangshek inbouwen. Zeker bij-kant-en-klaar oplossingen is een bijpassend toegangshek te koop. Op die manier kun een goede en stabiele toegang naar de tuin creëren.

Bijpassende Informatie en Aanbiedingen
- Hekwerk en Tuinafscheiding Informatie Overzicht »
- Toegangshek Meer Informatie »
- Sierhekwerk Meer Informatie »

Zoekwoorden: Tuinafrastering Prijs Aanleg Mogelijkheden Voorbeelden
___________________________________________________________________________________________________________