Gardena Irrigatiesystemen

Besproeiing | Bewatering

Waarom een irrigatiesysteem in de tuin?

Wanneer u uw tuin besproeit moet u altijd in de gaten houden of dat uw planten niet teveel water krijgen, of juist niet te weinig. Door irrigatiesystemen regelt u de besproeiing of bewatering van uw gazon, bloemen of planten. Nooit meer krijgen uw bloemen of planten teveel of te weinig water dankzij de volgende opties van Gardena:

1 - Sprinklersysteem

Met het Sprinklersysteem kunt u alle sproeiers en leidingen voor uw complete tuin ondergronds verwerken. Zowel mooi als comfortabel want u hoeft nooit meer de tuinslang uit te rollen!

2 - Besproeiingscomputer

Om dit probleem op te lossen zijn er speciale watercomputers die de exacte hoeveelheid water geven, zoals u dat instelt. U plaatst de watercomputer tussen de kraan en slang, stelt de dagen en tijden in waarop water gegeven moet worden en de computer regelt de rest.

3 - Systeem op zonne-energie!

Doordat er met het gebruik van de besproeiingscomputer makkelijk water bespaart kan worden, bent u al aardig milieubewust bezig. Maar dit kan nog beter!Besproeiingscomputers kunnen ook werken op zonne-energie. Hierdoor hoeft u nooit meer uw batterijen te vervangen!

Aanbiedingen van Gardena Irrigatiesystemen

Bent u op zoek naar een irrigatiesystemen zoals een sprinklersysteem, timer of besproeiingscomputer? Kijk dan snel bij onderstaande bedrijven voor meer informatie, aanbiedingen en prijzen.

Gerelateerde onderwerpen
- Besproeiing van de Tuin
- Besproeiingscomputer

Irrigatiesysteem | Besproeiingssysteem | Ideeën | Informatie | Aanbiedingen