Gardena TuinslangenVerschillende soorten tuinslangen

Geen enkele tuin kan zonder tuinslang. In de zomer moet deze veelvuldig gebruikt worden om uw tuin in topconditie te houden. Hiervoor biedt Gardena een collectie tuinslangen met hoog gebruikscomfort. Het besproeiing van uw tuin wordt nog gemakkelijker dankzij de slangenwagens en wandslangenboxen. De diverse oplossingen zorgen er voor dat de tuinslang handig en netjes op te bergen is en/of te verplaatsen.

Opbergmogelijkheden voor tuinslangen


Slangenbox
Een mogelijkheid voor een dergelijk opbergsysteem is een slangenbox, deze is er in verschillende varianten. Sommige moeten simpelweg op de grond geplaatst worden, terwijl u andere modellen aan de muur kunt bevestigen. Deze ophangbare versie is zwenkbaar, waardoor u optimale bewegingsvrijheid hebt bij het sproeien. Ook kunt u kiezen voor een zelfoprolsysteem, wat zorgt voor optimaal gemak.

Slangenwagen
Het grote voordeel van een mobiele slangenwagen is natuurlijk dat u hem kunt meenemen door uw gehele tuin. Dit maakt dit systeem ideaal voor een grotere tuin. Ook een mobiele slangenwagen kunt u verkrijgen met een zelfoprolsysteem, waarbij de slang automatisch in- en uitgerold wordt!

Gerelateerde onderwerpen
- Tuinslangen Informatie Overzicht
- Gardena Wandslangbox

Tuinslangen | Slangenboxen | Slangenwagens | Ideeën | Informatie | Aanbiedingen