Moderne tuinWat is een moderne tuin?

Een moderne stijl wordt gekenmerkt door een strakke vormgeving. Lange lijnen, nieuwe materialen en duurzaamheid zijn de kernwoorden in de huidge architectuur. Dit komt ook terug in de moderne tuin.

Moderne materialen maken een moderne tuin

In een moderne tuin kunnen allerlei materialen gebruik worden. U hoeft zich in uw keuze niet te beperken tot RVS, graniet en aluminium. Natuursteen bijvoorbeeld past ook prima in de moderne tuin. De materialen in een moderne tuin hebben één belangrijk gemeenschappelijk kenmerk: duurzaamheid. Dat is de reden dat (hard)hout niet veel gebruikt wordt in dit type tuin.

Een duurzame moderne tuin

Een moderne tuin kenmerkt zich door lange lijnen en duurzaam materiaal. Daarnaast moet een moderne tuin baanbrekend zijn: tradtionele tuinonderdelen als de vijver en het gazon worden net een tikje anders neergezet. Bij een vijver kan er bijvoorbeeld met natuursteen en glas worden gewerkt, in plaats van met kiezels en planten.

Natuurlijk zou de moderne tuin geen tuin zijn als er geen beplanting in zou staan. Alhoewel er in een moderne tuin veel groen te vinden is, is de beplanting erg 'onder controle'. Onkruid en uitbundige begroeing zijn taboe in de moderne tuin.

Moderne Tuin Laten Aanleggen Offerte en Prijs

U kunt natuurlijk ook een nieuwe tuin laten aanleggen. Dan is het wel van belang dat u een of meerdere goede offertes aanvraagt en het werk laat uitvoeren door een vakkundig en betrouwbaar bedrijf.

Het hele jaar genieten van uw tuin?

Weer of geen weer, met een terrasoverkapping kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin en het buitenleven. Woonwebsite helpt u graag bij het vinden van de beste oplossing in uw situatie. Bekijk de verschillende aanbieders voor extra inspiratie!

Morden Tuin Aanleggen | Advies | Informatie | Offerte | Prijs | Tips