Tuinkalender November


Tuinwerkzaamheden in November

Nu het bijna winter is, gaat uw tuin er somberder uitzien. nu veel zomerplanten zijn uitgebloeid, kunt u deze vervangen door winterplanten. Zo houdt u uw tuin toch nog fleurig!

Daarnaast is november een ideale maand om vaste planten te poten. Vooral fruitbomern en rozenstruiken zijn hier geschikte voorbeelden van. Omdat het koud wordt, is het verstandig om planten die al in uw tuin staan af te dekken. Zo beschermt u deze tegen de kou.

U kunt in november voor de laatste keer het onkruid weghalen. Dit vindt u misschien niet een leuk klusje, maar uw tuin ziet er daarna wel weer mooi uit! Als het droog weer is, is het belangrijk dat u gras lucht geeft door gaatjes te prikken.

Tuinonderhoud in November

Voor het benodigde tuinonderhoud heeft Woonwebsite.nl een handige checklist samengesteld. Via onderstaande link vindt u deze uitgebreide checklist, advies en tips voor tuinonderhoud in de maand november.
Ga naar de checklist voor tuinonderhoud in november »November | Tuinkalender | Tuintips voor de Herfst en het Najaar| Advies | Informatie