Tuinpad Aanleggen OndergrondVerschillende ondergronden voor een tuinpad

Voordat u gaat beginnen met het aanleggen van uw tuinpad is het goed om uzelf te laten informeren door mensen die hier ervaring mee hebben. Sowieso moet u rekening houden met een aantal dingen.

Tuinpad Aanleggen Mogelijkheden en Prijzen

Er zijn diverse mogelijkheden, materialen en ondergronden om uw tuinpad mee te voorzien. Vaak komen de tuinpaden van siergrind of siersplit voor. Doordat deze in veel soorten en kleuren verkrijgbaar zijn kunt u makkelijk uw tuinpad helemaal naar uw wens maken. Door gebruik te maken van een splitplaat creŽert u een stabiel oppervlak om op te lopen of fietsen.

Een tuinpad van gras komt minder vaak voor. Deze optie is alleen aan te raden, wanneer u bereid bent om het goed te onderhouden. Houtsnippers is een goed alternatief als materiaal voor uw tuinpad, Het heeft een natuurlijke uitstraling en vereist weinig onderhoud.

Een betonnen tuinpad heeft een moderne uitstraling. Het zorgt voor een stevig pad wat lang meegaat, echter is het prijzig, vereist vaak professionele hulp en kan erg warm worden tijdens zonnige dagen.

Tuinpad Aanleggen Ondergrond | Advies | Informatie | Tips