Weet u de voordelen van kunstgras?
Steeds meer mensen kiezen voor kunstgrasen dat vinden ze bij Top Kunstgras in Haelen helemaal niet zo verwonderlijk. Kunstgras Kunstgras is allang het imago van een goedkoop stuk plastic ontstegen. Het kunstgras van Top Kunstgras is van de allerbeste kwaliteit en niet van echt gras te onderscheiden. Elk soort heeft specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken en dat maakt de ene soort geschikt als sportveld en de ander als siergazon. Het grote voordeel van kunstgras is dat u het hele jaar door een prachtig groen gazon heeft. Ook al onderhoudt u uw gazon nog zo goed, het heeft niet altijd het gewenste resultaat. Frustrerend als u ondanks het maaien, bemesten, verticuteren en besproeien toch nog een kaal of geel gazon heeft. Met kunstgras heeft u zonder enige inspanning een altijd groen gazon waar u enkel maar van hoeft te genieten. Het kunstgras wordt op een verantwoorde manier in Nederland geproduceerd en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Het is vrij van zware metalen zodat kinderen en huisdieren er veilig op kunnen spelen.

Legservice kunstgras

Of het nu voor een siergazon, een speelveld, een balkon of een dakterras is; voor elk project is er het geschikte kunstgras. In de webwinkel worden van alle soorten kunstgras de eigenschappen duidelijk omschreven. Vindt u het toch lastig om een keuze te maken dan bent u natuurlijk van harte welkom in de showroom en showtuin. Als u een beetje handig bent dan kunt u online uw bestelling plaatsen waarna uw bestelling met de juiste accessoires en leginstructies worden meegeleverd zodat u eenvoudig zelf uw grasmat kunt aanleggen. Ontbreekt het u aan tijd of bent u niet zo handig? Maak dan gebruik de vakkundige legservice zodat u zeker weet dat uw gazon er mooi strak bij komt te liggen. Ook eigenaren van zwembaden en jacuzzi's zullen merken dat modder, zand en gras tot de verleden tijd behoren; het water blijft prachtig schoon.

Kunstgras met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Voor elk budget heeft Top Kunstgras het geschikte kunstgras. De prijzen zijn zeer concurrerend met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Ook de voordelige kunstgrassoorten hebben een robuuste kwaliteit. Als u zich verdiept in de wereld van kunstgrassen zult u verbaasd staan over de vele variaties in groentinten. Alle grassoorten hebben een natuurlijke uitstraling omdat de grassprieten in lengte en kleur variŽren en er mosdraad aan toegevoegd is. De kleur groen werkt rustgevend en uw omgeving krijgt direct een warme uitstraling met een mooie kuntsgras mat. U zult zich buiten nog beter kunnen ontspannen in uw groene oase. Niet vreemd toch, dat steeds meer mensen kiezen voor het kunstgras? Op de gehele collectie krijgt u 15 jaar garantie op verkleuring, scheuren en buitensporige slijtage. Met kunstgras is uw gras altijd groener dan dat van de buren zonder dat het u enige moeite kost.

________________________________________________________________________________________________