Wicker Tuinmeubels Aanbiedingen Voordelen Nadelen


Waarvan zijn wicker tuinmeubels gemaakt? Wat is wicker?

Wicker is een vezel gemaakt van kunststof die gebruikt wordt in de meubelindustrie. Het heeft een sterke gelijkenis met rotan maar is veel minder gevoelig voor de weersinvloeden. Daarom is wicker uiterst geschikt om te gebruiken als materiaal voor tuinmeubilair, manden en bloembakken. Maar ook voor ander meubilair en decoratie wordt wicker soms toegepast.

Wat zijn de voordelen van wicker tuinmeubels?

Aan wicker tuinmeubels hoeft over het algemeen weinig onderhoud gepleegd te worden. Het is niet zo dat het weer geen invloed heeft op wicker. Fel zonlicht, regen, kou en hitte hebben ook op wicker een negatieve invloed, maar veel minder dan op natuurlijke materialen. Een ander voordeel is dat je wicker in veel verschillende kleuren kunt kopen en dat het relatief goedkoop is. Dit zijn ook de redenen dat wicker steeds meer wordt toegepast, omdat producten gemaakt met wicker veel minder onderhoud vergen dan rotan en andere natuurlijke materialen.

Wat is het nadeel van wicker tuinmeubelen?

Wat als belangrijkste nadeel wordt ervaren van wicker, is dat het een kunststof is. Hierdoor kan het een veel minder natuurlijke uitstraling hebben. Het wordt dan haast industrieel. Deze wat onnatuurlijke uitstraling vinden sommigen niet mooi en ervaren een gebrek aan warmte. Dit is natuurlijk een persoonlijke ervaring. Maar het is wel goed om hiermee rekening te houden bij de aanschaf.

Aanbiedingen Wicker Tuinmeubels en Tuinstoelen

Natuurlijk is er een zeer ruim aanbod aan wicker tuinstoelen verkrijgbaar. Van eenvoudige rechttoe rechtaan stoelen tot grote lounge stoelen waarin het heerlijk vertoeven is. De redactie heeft onderstaande webshops geselecteerd waar een ruim aanbod van wicker tuinstoelen en tuinmeubels te koop is.
- Tuinmeubelshop.nl

Bijpassende Aanbiedingen en Informatie:
> Tuinmeubels - Informatie Overzicht
> Wicker Tuinstoelen
> Duitse Strandstoel

Zoekwoorden: Wicker Tuinmeubels Aanbiedingen Voordelen Nadelen Advies Informatie Uilteg
________________________________________________________________________________________________