Zonnezeil


Wat is een zonnezeil?

Een zonnezeil is een opgespannen overkapping en kan zowel gebruikt worden als zonwering als regenwering. Dit designproduct kan bijvoorbeeld gebruikt worden op een terras, een buitenzwembad of op een binnenplaats.

De constructie is semi-permanent en demontabel. Veel materialen en onderdelen komen uit de zeilindustrie en zijn dus heel goed geschikt voor zware windbelastingen en uiteenlopende weersinvloeden.

Toepassingen en plaatsen voor een zonnezeil

Zonnezeilen zijn leverbaar in oppervlakten van 25 m2 tot ongeveer 80 m2. Hierbij is zowel maatwerk als een standaard uitvoering mogelijk. Zonnezeilen zijn oorspronkelijk bedoeld voor de tuin en het terras. Maar ook als zonwering voor het balkon of op het
dakterras is een zonnezeil een zeer goede en decoratieve oplossing.

Op de camping bij caravan en tent kan het een zeer goede manier zijn om een mooie schaduwrijke plek te maken, maar natuurlijk kunt u een zonnezeil ook op de werkplek gebruiken. Denk maar eens aan de buitenspeelplaats van het kinderdagverblijf, een terras van een restaurant of zorgcentrum. Zo zijn er nog vele andere toepassingen te bedenken voor een zonnezeil.

Bent u op zoek naar een zonnezeil?

Zonnezeilen zijn er in alle soorten en maten, maar het is belangrijk dat u wel een zonnezeil aanschaft die goed tegen weersinvloeden kan. Bij onderstaande bedrijven kunt u terecht voor meer informatie, advies of leuke aanbiedingen van zonnezeilen.


Is een zonnezeil toch niet helemaal wat je zoekt dan kun natuurlijk ook kiezen voor een mooie grote parasol. In de Parasol collectie van tuinmeubelshop krijg je een goede indruk van de mogelijkheden.

Bijpassende Informatie
- Schaduwdoek Informatie en Aanbiedingen »
- Terras Zonwering Informatie Overzicht »
- Terras en Veranda Informatie Overzicht »
- Balkon en Dakterras Informatie Overzicht »

Zoekwoorden: Zonnezeil Aanbiedingen Advies Informatie Voorbeelden

________________________________________________________________________________________________