Balkonstoel

Ruimte is op de meeste balkons een schaars goed. En wil je comfortabel en aangenaam verpozen op je balkon, dan is de juiste keuze van balkonstoelen noodzaak. Je wil comfortabel kunnen zitten op een balkonstoel die niet te veel plaats inneemt en die je na gebruik gemakkelijk kunt opbergen. Om je te helpen om de balkon stoel te vinden die past bij je wensen, budget, smaak en stijl, heeft de redactie een aantal voorbeelden en tips voor balkonstoelen op deze pagina geplaatst.

Bistrostoel Inklapbaar

Gezien bij: vtwonen
Merk: Esschert Design
Type: Esschert's Garden Inklapbare Bistrostoel
Afmetingen: H82 x B42 x D48 cm.
Materiaal: metaal
Prijsklasse: Ä 25 - Ä 50

Het grote voordeel van deze bistrostoel van Esschert Design is dat hij inklapbaar is. Hierdoor is het een ideale balkonstoel. Leuk is ook het bijpassende balkontafeltje. De stoel is in twee kleuren verkrijgbaar.

Vlinderstoel Lafuma

Gezien bij: Urbans and Indians
Merk: Lafuma
Type: Vlinderstoel
Afmetingen: H99 x B78 x D60 cm. (ingeklapt: 124 x 12 cm)
Materiaal: aluminium frame, airlon polyester zitgedeelte
Prijsklasse: Ä 50 - Ä 75

Deze mooi vormgegeven vlinderstoel van Lafuma is in meerdere kleuren leverbaar. Ideaal als balkonstoel omdat hij ingeklapt nauwelijks ruimte inneemt.

Acapulco Stoel

Gezien bij: vtwonen
Merk: La Chaise Longue
Type: Acapulco Chair
Afmetingen: H51 x ō50 cm.
Materiaal: stalen frame, kunststof draden
Prijsklasse: Ä 75 - Ä 100

Een klassieke stoel is de Acapulco van La Chaise Longue, geÔnspireerd op de jaren 50 stijl uit de toen mondaine Mexicaanse badplaats Acapulco. Niet inklapbaar. Maar je kunt deze stoel binnenshuis een mooi plekje geven en hem ook op het balkon gebruiken.

  lees verder

Balkon Inrichten - IdeeŽn en Tips

Naast praktische en handige balkonstoelen zijn er ook nog andere oplossingen om je balkon goed in te richten. Een aantal van de ideeŽn en tips hiervoor vind je hieronder.

Meer Informatie