Lounge Tuinmeubelen Aanbiedingen Informatie Voorbeelden Ideeën en Tips

Ben je op zoek naar inspirerende ideeën en tips voor lounge tuinmeubelen. De redactie heeft een selectie gemaakt van opvallend lounge tuinmeubelen aanbiedingen informatie. Natuurlijk zijn het lounge tuinmeubelen waar je optimaal in kunt relaxen. Van steigerhouten lounge tuinmeubelen tot hangmatten en luxe lounge tuinmeubelsets. Door op de links bij de lounge tuinmeubelen aanbiedingen te klikken kun je uitgebreide informatie vinden over de prijs, bestelmogelijkheden en modellen van de genoemde tuinmeubels. Laat je inspireren door deze pagina lounge tuinmeubelen aanbiedingen informatie voorbeelden ideeën en tips

NIEUW: Fatboy Lamzac Hangout Zitzak

Fatboy Lamzac Hangout Zitzak blaast zichzelf op en ideaal om mee te nemen naar een festival, tuinfeest of het strand. Als de lucht eruit is blijft er nog maar klein pakketje over. En opblazen hoeft niet. De Fatboy Lamzac Zitzak vul je door simpel lucht te vangen.
- Merk: Fatboy
- Model: Lamzac Hangout Zitzak
- Afmetingen opgeblazen: H 90 x B 200 cm
- Afmetingen opgevouwen: Ø18 x 35 cm.
- Kleuren: zes kleuren leverbaar
- Prijs: € 70 - € 80

  fatboy lamzac >

Loungebank Steigerhout

Een loungebank van steigerhout is een trend in tuinmeubelen. Doordat steigerhout meubels vaak op maat worden gemaakt kun je de loungebank helemaal laten aanpassen aan jouw eigen wensen. In combinatie met het robuuste uiterlijk van steigerhout heb je echt een uniek tuinmeubel in de tuin, op het balkon of dakterras.

  loungebank steigerhout >

Design Ligbed Low Lita Lounge

- Product: Ligbed
- Merk: Slide Design
- Model: Low Lita Lounge
- Ontwerper: Paola Navone
- Afmetingen: B79 X D162 X H60 cm.
- Kleuren: leverbaar in verschillende kleuren

  ligbed low lita >

Loungebanken bij Fonq

Bij Fonq is een zeer ruim aanbod van loungebanken te vinden. En niet alleen voor de loungebank kun je er terecht ook voor andere loungemeubels is er een zeer ruime keuze te vinden in een groot aantal verschillende stijlen en prijzen.

  loungebanken bij fonq >

TIP: Voorkom verbranden! Gebruik een schaduwdoek

Het is altijd goed om het verbranden van je spelende kinderen te voorkomen. En natuurlijk ook van je zelf. Een goede en leuke manier om dit te doen is door gebruik te maken van een schaduwdoek. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. En je kunt al een schaduwnet kopen van zo'n € 25,00.

  uitgebreide informastie

Tuin en Buitenleven Meer Ideeen en Tips

Natuurlijk kun je buiten lounge tuinmeubels nog veel meer andere artikelen en meubels vinden voor tuin en buitenleven. Via de onderstaande blokken krijg je een ideeën en tips wat er allemaal op de website te vinden is...

Lounge Tuinmeubels Set Outdoor Living
Voorbeeld: Set Outdoor Living (gezien bij vtwonen)
Meer Informatie