Tuingereedschap Huren Prijzen en Mogelijkheden

Tuingereedschap Huren. Een goedkoop voor Kopen!?

Tuingereedschap Huren Prijzen. Mogelijkheden van het huren van tuingereedschap, inclusief de prijzen vergelijken van de huur van tuingereedschap zijn er wel. Maar je moet wel een beetje op zoek. Op zich kun je op veel plekken tuingereedschap huren. En dit is zeker een goed alternatief voor het kopen van tuingereedschap dat je niet vaak nodig hebt. Maar om je een idee te geven wat de mogelijkheden van tuingereedschap huren zijn en aan welke prijzen je moet denken bij de huur heeft de redactie deze overzichtspagina gemaakt. Bij de blokken hebben we ook een indicatie gegeven van prijzen als je het tuingereedschap zou moeten kopen, Goed om te weten is dat de prijs die genoemd wordt, niet exact is maar een indicatie en richting geven. De links in de informatie blokken verwijzen naar een

Huren Tuingereedschap Prijzen en Mogelijkheden Overzicht

Onderstaand vind je het overzicht van huren tuingereedschap en prijzen. We hebben de indeling alfabetische gemaakt op naam van het soort tuingereedschap.

Bladblazer Huren

Alhoewel een bladblazer als je hem koopt niet heel duur hoeft te zijn, kun je ook bladblazers huren. Vaak is de bladblazer die je kunt huren van een betere professionele kwaliteit.

- Bladblazer Huren Prijs: vanaf ca. € 20
- Bladblazer Kopen Prijs: vanaf ca. € 50 (niet professionele bladblazer)

Bosmaaier Huren

Een bosmaaier maakt het mogelijk om grote stukken onkruid of struiken te maaien en verwijderen. Ook een bosmaaier kun je huren.

- Bosmaaier Huren Prijs: vanaf ca. € 22,00
- Bosmaaier Kopen prijs: vanaf ca. € 120,00

Elektrische Heggenschaar Huren

De meeste heggenscharen werken elektrisch en zijn met een stroomkabel op het elektriciteitsnet aangesloten. Er zijn trouwens ook heggenscharen die met een accu werken en heggenscharen die op een machines met brandstof werken. Deze zijn dus niet met een kabel verbonden. Afhankelijk van het soort werk dat je doet en de kwaliteit van de benodigde heggenschaar verschilt de prijs voor huren.

- Huren Heggenschaar: vanaf ca. € 12,50
- Kopen Heggenschaar; vanaf ca. € 50,00

Gazonbeluchter Huren

Een gazonbeluchter is een tuinmachine die kleine gaatjes in het gazon en gras maakt. Hierdoor kunnen voedingstoffen beter worden opgenomen. Ook kan het gras beter 'ademen' waardoor je een mooier en beter gazon krijgt. En aangezien je een gazonbeluchter niet vaak nodig zult hebben, is het een goed idee om er een te huren als je hem nodig hebt.

- Gazonbeluchter Huren Prijs: vanaf ca. € 50
- Gazonbeluchter Kopen Prijs: vanaf ca. € 300 (professionele machine)

Grasmaaier Huren

Ja zelfs een grasmaaier kun je huren. Vooral als je eens wil uittesten of het een goed idee is om een motormaaier of zitmaaier te gaan kopen, zou je er eerst een kunnen huren om te proberen of het wat is.

- Huren Motormaaier Prijs: vanaf ca. € 30,00
- Huren Zitmaaier Prijs: vanaf ca. € 45,00
- Kopen Motormaaier Prijs: vanaf ca. € 175,00
- Kopen Zitmaaier Prijs: vanaf ca. € 1000,00

Grondboormachine Huren

Moet je diepe gaten maken in de grond, bijvoorbeeld om palen te plaatsen voor een schutting of afrastering dan biedt een grondboormachine uitkomst. Je kunt een grondboormachine uiteraard ook huren.

- Grondboormachine Huren prijs: vanaf ca. € 20
- Grondboormachine Huren prijs: vanaf ca. € 175

Heggeschaar op Stok Huren

Als je heg hoog is heb je niet altijd zin om elke keer een trapje op en af te gaan. Het kan dan een goed idee zijn op een heggenschaar op stok te gebruiken. Deze maakt het mogelijk om grotere hoogte te bereiken zonder trapje. En je kunt een heggenschaar op stok huren. Zo kun je uitproberen of dit in jouw situatie goed werkt.

- Heggenschaar op Stok Huren Prijs: vanaf ca. € 25,00
- Heggenschaar op Stok Kopen Prijs: vanaf ca. € 100,00

Kettingzaag Huren

De kettingzaag gebruik je vooral voor het omzagen van bomen en het afzagen van grote takken en struiken. Weet trouwens dat je niet altijd zomaar een boom in je tuin mag omzagen. Soms is hiervoor een kapvergunning nodig.

- Kettingzaag Huren Prijs: vanaf ca. € 25,00
- Kettingzaag Kopen Prijs: vanaf ca. € 100,00

Kettingzaag op Stok Huren (Hoogsnoeier)

De kettingzaag op stok is speciaal bedoeld om takken die hoog in een boom of struik zitten te kunnen doorzagen. Ook een kettingzaag op stok kun je huren. Dit soort apparaten wordt trouwens ook wel hoogsnoeier genoemd.

- Kettingzaag op Stok Huren Prijs: vanaf ca, € 35,00
- Kettingzaag op Stok Kopen prijs: vanaf ca. € 100,00

Onkruidborstelmachine Huren

Onkruid verwijderen van je bestrating een klus die de meesten van ons niet met veel plezier zullen doen. Het wordt wel een stuk gemakkelijker met een onkruidborstelmachine en misschien zelfs wel een leuke. Natuurlijk kun je ook een onkruidborstelmachine huren.

- Onkruidborstelmachine Huren Prijs: vanaf ca. € 40
- Onkruidborstelmachine Kopen Prijs: vanaf ca. € 300 (professioneel)
- Onkruidborstelmachine Kopen Elektrisch Prijs: vanaf ca. € 50

Palenrammer Huren

Moet je palen in de grond slaan omdat je een nieuwe schutting maakt, schuur bouwt of een omheining maakt. Een palenrammer om de palen in de grond te slaan is dan een handig hulpmiddel. Je hebt twee soorten palenrammers. Een die je met eigen spierkracht gebruik. Maar om gemakkelijke te maken, kun je ook kiezen voor een pneumatiscge palenrammer die het werk voor je doet. Beide soorten palenrammer kun je huren.

- Palenrammer Huren Prijs: vanaf ca. € 5
- Pneumatische Palenrammer Huren Prijs: vanaf ca. € 30
- Palenrammer Huren Prijs: vanaf ca. € 40

Ook een Onkruidborstel kan je huren!
Gerelateerde Informatie