Tuininrichting

Op deze pagina is een grote hoeveelheid van de informatie die op Woonwebsite.nl tuininrichting verzameld. Denk hierbij aan tuinhuisjes, kassen, prieeltjes en andere zaken die uw tuininrichting bepalen. De links verwijzen naar uitgebreid advies en vele tips en aanbiedingen voor de inrichting van uw tuin. Door op de links te klikken komt u op de pagina met de informatie uit.

retrokas

Een kas die een sfeer geeft van de 19e eeuw en hierdoor een bijzondere toevoeging is aan uw tuin wordt een retrokas genoemd. Dit is dus een nieuwe kas die in een klassieke stijl is gemaakt.

schuurtje

heeft u niet al te veel ruimte in uw tuin. of wilt u op een pretiige wijze uw (tuin)gereedschap opgeborgen en opgeruimd hebben dan biedt een schuurtje de goede oplossing. In tegenstelling tot een tuinhuisje bevat een schuurtje meestal geen ramen (of slechts in beperkte mate). Schuurtje worden kant en klaar geleverd in metaal, kuststof en hout.

strandstoelen

Als u een zomerse sfeer in uw tuin wilt brengen. De strandsfeer in uw achtertuin. Dan is de keuze voor strandstoelen en een mooie parasol een zeer goed idee. Hiermee schept u een ontspannen en luchtige sfeer.

tuinkast

In een vrij kleine tuin of in een tuin waarin het niet is toegestaan om een schuur of tuinhuisje te plaatsen is het toch mogelijk om tuingereedschap en andere zaken op te bergen. Dit kan in een zogenaamde tuinkast. Dit is een waterdichte en goed afsluitbare kast die goed tegen de weersinvloeden bestand is.

Victoriaanse kas

Een klassieke Engelse tuin kan verder verfraaid worden met een kas in Victoriaanse stijl. Deze kas versterkt de sfeer in uw tuin. Maar natuurlijk kan deze kas ook goed een plaats vinden in een andere klassieke tuin.

werktafel

Een werktafel biedt u de gelegenheid om u planten te verpotten en andere tuinwerkzaamheden te verrichten op stahoogte. Daarnaast kan een werktafel met planten en andere objecten zeer decoratief zijn.